la 22.06. klo 16:00

Georgia - Tšekki

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kovan onnen soturit iskevät yhteen! Laittavatko joukkueet hyökkääjätähtiensä johdolla maalijuhlat tulille?

Avausottelunsa hävinneet Georgia ja Tšekki tarvitsevat pisteitä, jotta unelmat lohkon kakkossijasta ja suorasta jatkopaikasta säilyvät hengissä. Keskinäisessä kamppailussa kokonaisvaltaisesti laadukkaampi tšekkiryhmä on ansaitusti ennakkosuosikki, mutta molemmilla on mainiosti iskuvoimaa hyökkäyskolmanneksella. Peruuttelemaan tuskin tärkeistä pisteistä huolimatta lähdetään.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa jopa viisi 20€ ilmaisvetoa ainoastaan yhdellä talletuksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tšekki kärsi avauskierroksella karvaan tappion Portugalille oltuaan jo erittäin lähellä 1–1-tasapeliä. Joukkue jätti itsestään erittäin positiivisen kuvan etenkin puolustussuuntaan, vaikka ei vielä maalipaikoilla mässällyt. Georgia on vastustajana huomattavasti kevyempi ja myös Ivan Hašekin miehistö saanee hyökkäyspään aseitaan, kuten Leverkusenissa Saksan mestaruutta päättyneellä kaudella juhlinutta target-hyökkääjäänsä Patrick Schickiä paremmin esille.

Czech Football National Team

@ceskarepre_eng
💭 "These matches... it really is the best feeling. When you see so many Czech fans in and around the stadium. They supported us for the whole match and it was great. I really appreciate that I can be here."

Thank you all for the support in Leipzig on Tuesday night. #EURO2024

Tietyllä tavalla sama pätee Georgiaan, sillä Turkki oli sille yllättäväkin haaste avauskierroksella. Tietyllä tapaa kohtalo oli Tšekin kaltainen, sillä mainiosta taistelusta ja lopun läheltä piti -tilanteesta huolimatta joukkue jäi pisteittä. Kvicha Kvaratskhelia on georgialaisten ykköstähti, mutta hyökkääjä ei vielä avauskamppailussa yltänyt parhaimpaansa. Todennäköisesti Tšekkiä vastaan ”Kvaradona” ja muutenkin tasokas Georgia-hyökkäys pääsee avausottelua paremmin oikeuksiinsa.

Vaikka Tšekki on joukkueista hivenen laadukkaampi, voi ottelu kääntyä aivan kumpaan suuntaan tahansa. Molemmilla luulisi pistenälkää riittävän, eikä kumpikaan ole lähdössä peruuttelemaan. Viihdyttävän EM-kamppailun aihio on tässä parissa olemassa ja vetolapulle noudetaan yli 2,5 maalia -kohdetta, jolle saadaan yllättävän kova kerroin.

Ilmaisvetotakuu! Kuusi ensimmäistä 25€ betsiä, kuusi 25€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille kuusi 25€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 25€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 25€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 25-150€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yhteensä – yli 2,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Saat 25€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä viidesti 25€ laakilla ja saat yhteensä 150€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.