ti 18.12. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

German Masters: Yan Bingtao- Robin Hull | Suomalaisella kova paikka jo karsinnoissa

German Mastersin karsinnoissa nähdään myös suomalaisväriä, kun kiinalainen Yan Bingtao (maailmanlista 21.) ottaa mittaa Robin Hullista (maailmanlista 82.)
Bingtao teki läpimurtonsa viime kaudella, ja on vakiinnuttanut paikkansa kestomenestyjien joukossa. Bingtaon tämän kauden taso ei kuitenkaan ole ollut lähelläkään viime kauden tasoa, mutta kiinalainen on siltikin loistava pelaaja monessakin suhteessa. Bingtaon peli on todella aggressiivista, ja hänen vahvuutensa ovatkin pitkissä pussituksissa. Kiinalaisen vahvuuksiin kuuluvat myös turvalyönnit ja breikin rakentelu. Viimeiset viisi ottelua ovat tuoneet miehelle kolme voittoa, joista kaksi selkein 4-0 lukemin.

50 nopeimmalle Viaplay-koodi

Hullin alkukausi oli todella vaikea johtuen miehen sairastamasta servikaalisesta dystoniasta, joka aiheuttaa pään ja oikean käden tärinää. Suomen ainoan touria kiertävän pelaajan peli parani kuitenkin merkittävästi hänen saatua lääkitystä ja oireiden lievennyttyä. Hull on tasaisen varma pelaaja, joka on erittäin hyvä rakentamaan breikkiä. Suomalaisen snookerin ylpeys on myös tavallista parempi pitkän matkan pussittaja.
Hullin viime otteluissa on ollut havaittavissa luottamuksen puutetta omaan tekemiseen. Scottish Openissa Hull voitti avauskierroksen vastuksen Kishan Hiranin lukemin 4-2, mutta toisella kierroksella kiinalainen Tian Pengfei ei antanut suomalaiselle ainuttakaan framea. Kaikkiaan viimeiset viisi ottelua ovat tuoneet Hullille kaksi voittoa.
Bingtaolla ei tule olemaan vaikeuksia vaisusti esiintyneen suomalaisen selättämisessä. Frametasoitukset kiinalaiselle kelpaavat lapulle kahdella eri linjalla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ