La Liga ma 15.08. klo 20:30

Getafe - Atlético Madrid

Nähdäänkö Coliseumilla yllättävät maalijuhlat?

La Ligan avausviikonloppu päätetään Madridin miniderbyllä. Getafe on vahvistunut kesän siirtoikkunassa ja jo ennestään ärsyttävän hankala Los Azulones on alkavalla kaudella yhä vaikeampi voitettava. Maanantain kamppailuun lähtee lapulle maalimääriä.

Luis Milla ja Damián Suárez ovat Getafen ensimmäisen ottelun poissaolijat. Joukkue meni etenkin alakerran osalta hieman uusiksi kesällä. Domingos Duarte on erinomainen hankinta topparin tontille, mutta vasemmalle tullut Fabrizio Angileri on Euroopassa katsomaton kortti. Myös keskikentälle ja hyökkäykseen saatiin naarattua mielenkiintoisia pelaajia.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN


José María Giménez ja Felipe voivat puuttua Diego Simeonen ryhmästä. Simeonella on aiemmilla kausilla ollut tapana hakea avauskokoonpanoa uomiinsa valmistavissa harjoituksissa ja jo lauantaina saatiin hyvää osviittaa maanantain avarista. Axel Witsel pelannee keskimmäisenä topparina jos Giménez & Felipe ei kykene pelaamaan.

Molemmat joukkueet ovat todennäköisesti melko kaukana normaalista alakerran koostumuksestaan, mikä tuo matsiin mukavasti X-faktoria. Peruslähtökohta tähän match-uppiin on pienimaalisuus, mutta onhan tällä linjalla kuitenkin napattava ostoskärryyn overia. Avauskierroksilla nähdään usein yllättäviä tuloksia ja maalijuhliakaan ei siis lähdetä täysin poissulkemaan. Over 2-vedossa tasan kaksi maalia palauttaisi panokset.

10 euroa pelirahaa