La Liga su 02.01. klo 15:00

Getafe - Real Madrid

Real Madrid on poissaoloistaan huolimatta iso suosikki Coliseumilla

Uuden vuoden ensimmäiset La Liga -myllyt on luvassa sunnuntaina. Sarjakärki Real Madrid vierailee lähistöllä Getafen kotiluolassa iltapäivän avausmatsissa. Otetaan jo heti kättelyssä nopea katsaus kertoimiin, joissa Real Madridille saa 1,70 tienoilla pyöriviä kertoimia. Pakko napata tähän lukuisista koronatartunnoista huolimatta kiinni.

Ketä sitten vierailta puuttuu? Vinícius Júnior, Fede Valverde, Luka Jovic sekä Eduardo Camavinga. Lisäksi Thibaut Courtois, Gareth Bale ja Dani Carvajal missaavat mahdollisesti matsin. Pari isoa poissaoloa, mutta onhan Realilla leveyttä tiimissä. Lisätartuntoja ei ole raportoitu, mutta kaikki on toki mahdollista. Getafelta on sivussa pelikieltoinen Dakonam Djené sekä mahdollisesti Chema, José Macías ja Vitolo.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Getafe on hieman kohentanut otteitaan viime kierroksilla, mutta ei rosterissa edelleenkään ole riittävästi laatua putoamiskurimuksen välttämiseen. Tasoero sunnuntain matsissa on joka tapauksessa valtava – oli vierailla sitten kuinka paljon tahansa koronatapauksia. Vinin ja Courtoisin poissaoloista tulee vieraille pakkasta, mutta kyllä tässä silti pääsee Realia painamaan.

Otetaan pidemmittä puheitta ihan pitkälti tasoeroon perustuen Real Madridin suoraa voittoa ostoskärryyn. Ei tässä pitäisi olla Los Azulonesilla mitään jakoja ja 1,70 on aivan liikaa. Panostaso jätetään kuitenkin hieman maxeista, koska uusia koronatapauksia voi vielä vieraiden rosterissa tulla.

10 euroa pelirahaa