AFCON 2022 ti 18.01. klo 21:00

Ghana - Komorit

Ghanalla pakkovoiton paikka!

Ghanan kisat eivät ole Afrikassa sujuneet vielä ollenkaan suunnitelmien mukaan – kahdesta ensimmäisestä ottelusta on onnistuttu kairaamaan ainoastaan yksi piste, ja Komoreita vastaan olisi pakko ottaa voitto. Piskuinen Komorit voi lähteä turnauksesta kotiin pystypäin, vaikkei taso ihan riitäkään näihin kemuihin. Esitykset ovat kuitenkin olleet uskottavia.

Ghana sinnitteli Marokkoa vastaan pitkään, mutta kymmenisen minuuttia ennen loppua tuli noutaja. Gabon tuli puolestaan aivan ottelun lopussa tasoihin. Niinpä Komorit olisi laitettava nippuun, tai vuorossa on kotimatka maitojunalla. Pari loukkia Ghanalla on ja Benjamin Tetteh kärsii pelikieltoa. Vahvempi nippuhan Ghanalla joka tapauksessa on, siitä ei ole epäselvyyttä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

 

Komorit on sinnitellyt aivan hyväksyttävästi, ja joukkueelle on tehty kahdessa ottelussa yhteensä kolme maalia. Valitettavasti tulivoimaa joukkueella ei ole tälle tasolle tarpeeksi, ja maalit ovat sen takia kortilla tässäkin ottelussa. Kiusaajan rooli sopinee joukkueelle kuitenkin tähän matsiin hyvin, ja se lähtee pelaamaan vahvuuksillaan.

Ei olisi mikään järkytys, jos Ghana voittaisi tämän ottelun 1-0 tai 2-0. Lapulle otetaankin underia, jonka maistuvuus on ihan ok luokkaa.

10 euroa pelirahaa