MM-karsinnat 2022 pe 25.03. klo 21:30

Ghana - Nigeria

Ratkooko Super Eagles MM-turnauspaikan kohtalon jo Ghanassa?

Afrikan MM-karsinnoissa nähdään finaalivaiheessa muutama jättiläisten kohtaaminen ja Ghana – Nigeria on ehdottomasti yksi näistä. Ghanan AFCON-turnajaiset olivat iso pettymys ja Milovan Rajevac sai tästä konkreettisia seurauksia potkujen muodossa. Mustat Tähdet pyrkivät nyt Qatariin Otto Addon väliaikaisohjastuksessa.

Ghanan rosterissa on käynyt melkoinen tuuletus Afrikan mestaruuskisojen jälkeen ja esimerkiksi André Ayew, Mubarak Wakaso ja Jonathan Mensah katselevat Nigeria-pelit telkkarista. Nuorennusleikkaus on käynnissä, mutta onko nyt sille oikea aika? Pian nähdään. Selkeänä altavastaajana Ghana on kuitenkin nähtävä tässä parissa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Nigeria voitti AFCONissa kaikki lohkomatsinsa, mutta aina hankala Tunisia vei ensimmäisessä pudotusottelussa pidemmän korren. Super Eagles-ryhmän nimekkäimmät poissaolijat ovat Alex Iwobi ja polvivammaa poteva Wilfred Ndidi. Kauttaaltaan laatua pursuava ryhmä on kuitenkin Nigerialla taas kasassa. Ademola Lookman sai helmikuussa luvan edustaa maajoukkuetasolla Nigeriaa ja mies on nyt mukana ensimmäistä kertaa.

Tasoero menee tässä mielestäni selkeästi vierasjoukkueen hyväksi. Tällä hetkellä tasabookki riittää mainiosti Nigeria-betsiin. Otetaan tasapelivarmistusta kuitenkin lapulle, sillä ei tässä kuitenkaan ole mikään pakko vielä voittoa napata. Ensi viikolla pelataan paluuosa Abujassa ja Nigeria laittanee homman viimeistään silloin pakettiin.

Ota Nigeriasta kaikki irti Fansbetillä

Tallettamalla 20€ ja tekemällä tämän vihjeen Nigerian kautta triplan (kolme kohdetta) saat nyt Fansbetiltä kaksi ilmaista 20€ triplavetoa lisää.

Avaa tili, talleta ja lyö tripla, jossa on Nigerian lisäksi kaksi vähintään 1,40 -kertoimista muuta matsia ja saat ilmaiset lisävedot tilillesi. Ilmaisvetojen voitoilla ei ole kierrätystä, joten voit nostaa voittosi heti pankkitilillesi.

Tarjous on voimassa vain mobiilissa.

PELAA NIGERIAA TÄSTÄ >>>

10 euroa pelirahaa