Jalkapallon MM pe 02.12. klo 17:00

Ghana - Uruguay

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

2010 ei ole unohtunut! Ghanalla mahdollisuus maksaa kalavelkoja – kostautuuko Uruguayn tehottomuus?

Perjantaina isketään lohkovaihe pakettiin ja Lohko H:ssa on varmasti kuuma kamppailu luvassa, kun Ghana kohtaa Uruguayn. Panokset on suuret sillä ainoastaan Portugali on varmistanut jatkopaikan. Ghana on kolmessa pisteessä ja Uruguay sekä Etelä-Korea yhdessä. Oman mausteensa tähän taistoon tuo muistot vuoden 2010 kisojen joukkueiden keskinäisestä kohtaamisesta, jolloin jatkoajan lopulla Luis Suarez esti varman maalin pelaamalla palloa kädellä. Ghana epäonnistui pilkulta ja lopulta Uruguay eteni jatkoon.

Ghana on onnistunut jo paremmin mitä monet varmastikaan osasi odottaa, sillä kahteen matsiin se on onnistunut viimeistelemään peräti viisi maalia. Avausottelussa toisen jakson tykitys ei lopulta pisteille riittänyt, mutta Etelä-Koreaa vastaan Ghana nappasi voiton lukemin 3-2. Se onnistui jo kertaalleen menettämään kahden maalin johtoaseman, mutta pian Etelä-Korean tasoituksen jälkeen Mohammed Kudus iski ottelun toisella maalillaan Ghanan voittoon. Voi siis sanoa, että tylsiä matseja ei ole ollut tarjolla, mutta ei Ghanan pelaaminen myöskään erityisen vahvalla pohjalla ole.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Pro Future Stars

@ProFutureStars1
Mohammed Kudus (22) this season stats for Ajax and stats at World Cup 2022.

Starboy. 🇬🇭💎

Uruguayn alkulohko on ollut melkoinen floppi ja nyt jatkopaikka on myös uhattuna. Kahteen ensimmäiseen matsiin joukkue ei onnistunut maalitiliä avaamaan, vaikka yläkerrasta ja keskikentältä taitavia yksilöitä löytyy. Yläkertaan on laittaa pelaajia kuten Darwin Nunez, Suarez ja Edinson Cavani – kaksi jälkimmäistä ei ole enää huippuvuosien tasolla, mutta kyllä he palloa osaa verkkoon laittaa. Ghanan alakertaa vastaan paikoille pääseminen ei pitäisi olla ongelma.

Saddick Adams

@SaddickAdams
Luis Suarez on the 2010 incident;

I don’t need to apologize. I’d apologize if I injured a player but in this situation, I handled the ball, I take a red card and the Ghana player missed the penalty. It’s not my fault. I didn’t miss the penalty. It’s not my responsibility”.

Uruguayn kohdalla vähämaalisuus oli odotettavissa eikä Ghanalta varsinkaan hyökkäyssuuntaan odotettu tällaisia tykityksiä, mutta siitä huolimatta kaksikon kohtaamiseen kelpaa veto Molemmat joukkueet tekevät maalin – kyllä. Uruguaylle ei tasapeli riitä joten sen on oltava aloitteellisempi ja tärkein tavoite on saada palloa boksiin tähtitason hyökkääjille. Ghanan kohdalla ensimmäinen todellinen ohipeli tähän paikkaan ei olisi mikään jättimäinen yllätys, mutta toistaiseksi se on osoittanut, että kyseessä ei ole mikään aivan täysi heittopussi.