La Liga su 29.05. klo 21:00

Gijon - Las Palmas

Sesongin viimeinen kierros! Kiusaako Gijón karsintapaikkaa tavoittelevaa vierailijaa?

Gijón on turvassa ja joukkue säilyttää paikkansa kakkossarjassa myös ensi kaudelle. Las Palmasin haasteet ovat toisessa ääripäässä, kun miehistö tavoittelee paikkaa nousukarsinoissa. Tällä hetkellä joukkue on kiinni jatkopeleissä kahden pisteen erolla, mutta tulosta tarvittaisiin vielä sarjakauden viimeisessäkin kamppailussa. Viime viikolla vierailija nappasi todella tärkeän voiton sitä kirittävää Real Oviedoa vastaan. Miten käy ilman paineita pelaavaa ja hyvävireistä Gijónia vastaan?

Kolmessa edellisessä ottelussaan pisteitä saaneelle Gijónille kausi on ollut isossa kuvassa pettymys, mutta viime aikoina löytynyt vire on säilyttämässä joukkueen sarjassa. Fuenlabradan vieraana viime viikonloppuna tuli maaliton tasapeli, mutta sitä ennen joukkue naulasi luun kurkkuun sarjavitoselle Gironalle. Katalaanit olivat ihmeissään, kun avausjaksolla hanakasti hyökännyt joukkue upotti paikoistaan tehokkaasti sisään.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kaikki paineet tulevassa matsissa ovat Las Palmasilla. Viime viikonloppuna irtosi kotona voitto karsintarajan tuntumassa niin ikään kilpailevaa Real Oviedoa vastaan maalein 2–1. Vierailija on ollut kuitenkin rautaisessa vireessä ja voittanut jo neljä perättäistä kamppailua. Panokset ovat todella kovat ja sen on tässä vaiheessa pakko näkyä myös Las Palmasin pelaamisessa.

Kaksi vakuuttavaa nollapeliä voittokulkunsa aikana napsinut vierailija saattaa jälleen tarvita sellaisen, jos se mielii napata voiton Gijonissa. Isäntä on ollut viime aikoina todella vahva etenkin puolustussuuntaan, eikä maalinteko sitä vastaan ole helpoimmasta päästä sarjassa – ei etenkään El Molinónilla. Pelivalinnaksi maistuu alle 2,5 maalia -kohde.

10 euroa pelirahaa