FA Cup la 07.01. klo 14:30

Gillingham - Leicester

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Gills on sysihuono, muttei Leicester mikään valtakunnan pahin pelote ole!

FA Cupin kolmannen kierroksen lauantai on vilkas jo alkuiltapäivän kohdalla. Tämän slotin päämatsi Englannissa on Gillingham, joka kohtaa kahden vuoden takaisen FA Cupin voittajan Leicesterin. Tämä kausi ei ole ollut kummallekaan helppo, sillä tätä menoa Gills putoaa League Twosta ja koko EFL:stä pois. Leicester puolestaan viruu Valioliigan alemmassa keskikastissa, ja putoamisviivaan on matkaa vain kaksi pistettä.

Kakkosliigaa on pelattu puolet, ja Gillingham on saalistanut tähän mennessä vain kaksi voittoa. Vuodenvaihteen sesonki toi joukkueelle vain tappioita, joista viimeisin kärsittiin ansaitusti Stevenagelle maanantaina. Tilastoja mulkaisemalla kipupiste löytyy helposti: Gills on onnistunut pöllyttämään sarjapeleissä verkkoa ainoastaan seitsemän kertaa. Niinpä ei ole auttanut yhtään, että puolustus sarjajumbolla on tiiviimpi kuin millään muulla peräpään seuralla.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Edward Walker

@edward_w97
Gillingham’s 7th league goal this season and only their 24th across all of 2022.

Leicester kärsi joulun jälkeen kolme tappiota Valioliigassa, mutta totuuden nimissä Fulhamia vastaan olisi pelitapahtumien perusteella pitänyt saada vähintään piste. Loukkaantumiset kiusaavat Brendan Rodgersin suojatteja: viimeksi otille lähti Fulham-pelin alkuminuuteilla Boubakary Soumare. Lauantain koitokseen Rodgers tulee tekemään joka tapauksessa muutoksia avaukseen.

Gillinghamin maaliodottama ottelussa on lähes olematon. Leicester on iso suosikki, muttei jättitasoituksien väärti. Parhaana vaihtoehtona nousee underi: ei tässä mikään 0-1 tai 0-2 yllättäisi ketään. Toki repeämisvaaraakin on, mutta kerroin kattaa silti riskin. Repaleinen ja varamiehiä kentälle syytävä Leicester ei ole valtakunnan pahin pelote.