Grand Slam ma 16.01. klo 11:30

Giron - Medvedev

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko tässä Novak Djokovicin ainoa varteenotettava haastaja? Entinen maailman ykkönen hakee uutta nousua!

Näinköhän Marcos Gironilla on tekemätön paikka avauskierroksella? Daniil Medvedevin edellinen kausi oli rikkonainen ja entisellä maailman ykkösellä on varmasti sanasensa sanottavanaan kauden avaavassa grand slamissa Australian Openissa. Valmistautuminen turnaukseen on sujunut mukavasti, vaikka Novak Djokovic oli ylivoimainen este Adelaiden ensimmäisen turnauksen välierässä.

Medvedev on ehkä potentiaalisin haastaja Djokovicille tässä turnauksessa. 26-vuotias komeetta on saanut pelaamisensa rullaamaan mukavasti tammikuussa ja neljässä valmistavassa kamppailussa ovat kaatuneet sekä Lorenzo Sonego, Miomir Kecmanovic että Karen Hatšanov. Gironin on Medvedev voittanut kertaalleen suvereenisti erin 2–0, kun kaksikko kohtasi Cincinnatissa toissa vuoden elokuussa.

#AusOpen

@AustralianOpen
IT’S 🔛 LIKE DONKEY KONG

Giron pystyy pelaamaan takalinjalla vahvasti ja tasaisesti, mutta samanlaista räjähtävyyttä ja kykyä ratkaisuihin verrattuna Medvedeviin ei miehellä ole. Kaksikko saattaisi olla tasaisempi massalla, jossa ranskalainen hyötyisi kestävyydestään. Medvedev on kuitenkin myös syöttäjänä selvästi parempi ja laadukasta nousua takaisin maailman terävimpään kärkeen tällä kaudella rakentava entinen maailman ykkönen ei tässä kamppailussa kompastu.

Tämä matsi on nopeasti ohi, joten betsikohteena kerrointarjonnan tutkiskelun jälkeen eniten houkuttelee alle 28,5 peliä. Giron on laatupelaaja ATP250-tasolla, mutta vastustajien tason noustessa mies jää auttamatta jälkeen. Australian Openin arvonnassa kävi ranskalaisen kannalta lähes huonoin mahdollinen tuuri.

Betsaa UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Pelien kokonaismäärä – alle 28,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Pelien kokonaismäärä – alle 28,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 54€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.