La Liga pe 04.11. klo 22:00

Girona - Athletic Bilbao

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Baskileijonia lapulle! Viime kierroksella Real Madridia kiusannut sarjanousija lähtee altavastaajana perjantain kotipeliin

La Liga-kierros käynnistyy perjantaina Montiliviltä, kun Athletic Bilbao saapuu Gironan vieraaksi. Isäntä onnistui nappaamaan Real Madridilta pisteen viime viikonloppuna erinomaisen esityksen päätteeksi ja nyt tulee seuraava kova testi, kun sarjan kirkkaimpaan parhaimmistoon kuuluva baskivastustaja tulee vastaan.

Gironan sairastupa on hieman jo tyhjenemään päin, sillä Juanpe ja Samuel Sáiz voivat olla jo perjantaina mukana. Yan Couto on niin ikään kysymysmerkki, mutta Borja García ja Ibrahima Kébé jatkavat joka tapauksessa lasaretissa. Athleticilta puuttuu Iker Muniain ja Dani García. Raúl García jatkanee Muniainin tilalla keskikentän keihäänkärkenä.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Athletic Club

@Athletic_en
👊 Raúl García, 𝗹𝗲𝘁𝗵𝗮𝗹 𝗶𝗻 𝗳𝗿𝗼𝗻𝘁 𝗼𝗳 𝗴𝗼𝗮𝗹.

🗓️ #GironaAthletic, @LaLigaEN 2018-19

#AthleticClub 🦁


Athletic on ollut tällä kaudella vahva molemmissa päissä kenttää ja maaliodottamatilastojen valossa Ernesto Valverden poppoo on ollut alakerrassa sarjan toisiksi paras ja hyökkäyspäässä neljänneksi paras. Joukkue tykkää melko paljon pallosta, mutta eniten vaaraa aiheutetaan hyökkäyspäässä nopeiden Williamsin veljesten ja Álex Berenguerin juoksuista. Athleticilla on tällä kaudella La Ligan eniten hyökkäyspään pallonriistoja kaikista joukkueista. Joukkue ei prässää aina ylhäältä, mutta kun se sen tekee, on vastustaja helisemässä.

Reilun kakkosen kertoimet vierasjoukkueen suoralle voitolle riittävät kelpo vetoon. Girona on pelannut ajoittain hyvää futista, mutta laatuero on Athleticin hyväksi selkeä. Edes Muniainin poissaolo ei tuntunut Valverden ryhmää liikaa haittaavan viime viikonlopun Villarreal-pelissä.