La Liga la 11.06. klo 22:00

Girona - Tenerife

Nouseeko ikinuori Cristhian Stuani taas parrasvaloihin? Maaleilla ei päästä mässäilemään!

La Ligan nousukarsinnoissa ei olla päästy välttymään draamalta. Nousukarsinnoissa sarjavitonen Tenerife sekä sarjakutonen Girona etenivät lopulta nousufinaaliin, joka pelataan tuttuun tapaan kaksiosaisena. Ensimmäinen osaottelu on lauantaina katalonialaisisännän Montilivin stadionilla, jolta ei varmasti tunnelmaa puutu. Pettymykset ovat tulleet viime kausilla gironalaisittain varsin tutuksi, kun joukkue on kaudesta toiseen jäänyt aivan kalkkiviivoille – viimeksi seura nähtiin pääsarjassa kaudella 2018–2019.

Girona on pistänyt pöytään kenties kevään suurimman yllätyksen espanjalaisessa futiksessa, kun se pudotti pitkään jopa koko Segunda Divisiónin voitosta taistelleen Eibarin jatkosta nousukarsintojen ensimmäisellä kierroksella. Ratkaisijaksi nousi vanha tuttu luottohyökkääjä Cristhian Stuani, joka mätti tälläkin kaudella 23 maalia. Ikä on ilmeisesti todella vain numero – ainakin tiettyyn pisteeseen saakka. 35-vuotiaan supertykin maalivainu ei ole hävinnyt mihinkään, vaikka liike on toki hieman hidastunut. Tällä kaudella mies on myös pysynyt hyvin terveenä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Tenerife pudotti Las Palmasin jatkosta ensimmäisellä kierroksella ja voitti molemmat keskinäiset kamppailut Gironaa vastaan sarjakaudella. Ainakin kotikamppailussaan Girona pääsee melko varmasti rytmittämään peliä ja pitämään palloa enemmän. Tilanteenvaihdoissa isännän on pakko olla tarkkana teneriffalaisten kanssa, koska niissä tämä ryhmä on sarjan terävintä kärkeä. Toki puolustuspelaaminen lukeutuu myös vieraiden vahvimpaan osaamisalueeseen, eikä maaleja ilmaiseksi tehdä – joukkue päästi tällä kaudella Segundassa toiseksi vähiten maaleja heti kärkijoukkueen Almerían jälkeen.

Avausmatsista on tulossa tunnusteleva. Siinä missä vierailla on vahva alakerran rutiini, samaa voi sanoa myös isännästä. Etenkin toinen kamppailu Eibaria vastaan osoitti, millä tasolla Girona pystyy kovissa paikoissa suorittamaan. Muodon sisään on todella vaikeaa murtautua, eikä tilaa ja aikaa tärkeimmillä alueilla ole tarjolla. Jos ja kun isäntä on enemmän pallossa, kaikki kulminoituu huolellisuuteen pelivälineen käsittelyssä. Betsivalinnaksi otetaan reilulla panostuksella, että matsissa syntyy korkeintaan kaksi maalia (alle 2). Jos maaleja tulee kaksi, panos palautuu – maalittomalla tasurilla tai kumman tahansa 1–0-voitolla massit saadaan kotiin. Ota tästä hulppea 100% talletusbonus ja iske betsi sisään Sportazalla!

10 euroa pelirahaa