CS la 11.06. klo 23:59

Global Tour Dubai - Turnausvedot

Timanttinen turnausveto OG:n puolesta! Kuuden kerroin!

Torstaina starttaava Global Esports Tour Dubai on äärimmäisen mielenkiintoinen varsinkin vedonlyönnin kannalta. Turnaukseen löytyy nimittäin äärimmäisen terävä voittajaveto peräti kuuden kertoimella. Kohde on sen verran maukas, että panostakin voidaan nostaa jopa kolmeen yksikköön.

Kyseisessä turnauksessa pelaa kahdeksan joukkuetta. Mukana on OG, MOUZ, NIP, Movistar Riders sekä Complexity. Viisikon lisäksi mukana on myös kolme selvästi heikompaa alemman tason joukkuetta, jotka eivät rehellisesti ole mukana voittokamppailussa. Aiemmin mainitusta viisikostakin voidaan karsia Complexity sekä Movistar Riders pois, sillä joukkueet eivät yksinkertaisesti pärjää huippujoukkueita vastaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Otetaan käsittelyyn turnauksen musta hevonen OG. Joukkue teki muutaman pelaajavaihdon, jonka seurauksena joukkueesta poistui Valdemar “Valde” Vangså sekä Nikolaj “niko” Kristensen. Kaksikon tilalle napattiin erittäin lupaava rifle-kaksikko Maciej “F1KU” Miklas ja Adam “NEOFRAG” Zouhar. Kyseessä on kieltämättä upgrade OG:n kannalta, sillä vaikka Valde pystyikin pelaamaan hyvällä tasolla ottelusta toiseen, oli niko umpisurkea koko OG-ajallaan.

F1KU pelasi aiemmin pitkän stintin AGO:ssa, missä herra paineli täysin kelvollisilla tilastoilla. F1KU:n rating viimeisen kuuden kuukauden ajalta on 1,09. Tärkeimpänä on nostettava esille impact-rating, mikä herralla on peräti 1.15. F1KU on kokonaisvaltainen pelaaja, joka osaa käyttää utilityä oikein, mutta osaa samalla myös ampua vihollisia, mikä on se Counter Striken tärkein osa-alue.

Toiseksi palaseksi OG:n rosteriin napattiin SINNERS:ssä pitkään tähtipelaajan roolissa painellut NEOFRAG. Kun Sinners pärjäsi, ja joukkueessa oli vielä potentiaalia, oli NEOFRAG täysin linjassa Sinnersiä kantaneen Tomáš “oskar” Šťastnýn tilastojen kanssa. NEOFRAG on viimeisen kuuden kuukauden aikana painanut taululle 1.14 ratingin, hänen impact-ratingin ollen 1.18. OG nappasi joukkueeseensa todella vahvan kaksikon, ja on joukkueen saamalla harjoitteluajalla todellakin turnauksen musta hevonen.

Päätekijä, mikä luo kyseisestä betsistä todella herkullisen, on turnauksen formaatti sekä OG:n bracketti. Turnaus aloitetaan suoraan puolivälieristä, mikä tarkoittaa sitä, että finaaliin pääsyyn vaaditaan vain kaksi BO3-ottelun voittoa. OG kohtaa ensimmäisessä ottelussaan umpisurkean Complexityn. Toisessa ottelussa vastaan asettuu joko NIP tai NASR. Jos ja kun NIP kyseisen ottelun voittaa, etenee joukkue pelaamaan välieriin OG:ta vastaan.

NIP pelaa turnauksessa edelleen ilman pelin sisäistä johtajaansa Hampus “hampus” Poseria. Hänet turnauksessa korvannut Erik “ztr” Gustafsson ei pystynyt täyttämään hampuksen saappaita IGL-roolissa eikä myöskään tilastojen valossa. Ztr oli umpisurkea IEM Dallasissa, ja meno tuskin muuttuu, sillä herra ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi hyvä tälle tasolle. NIP:ltä puuttuu pelin sisäinen johtaja, mikä on varsinkin NIP:n tapauksessa koko joukkueen tärkein palanen. NIP:n reissu Dubaihin saattaa jäädä hyvin lyhyeksi.

Tilanteessa, missä OG olisi edennyt finaaliin, tulee vastaan bracketin toisen puolen paras joukkue. Bracketin alapäässä pelaa MOUZ ja Falcons sekä Movistar Riders ja Tyloo. Joukkueista MOUZ ja Movistar Riders pelannee vastakkain välierissä. Kumpikaan joukkue ei ole esiintynyt edukseen viime aikoina, mikä tekee OG:n mahdollisesta finaalivoitosta hyvinkin tehtävän. Tässä betsissä kerroin ei ole kohillaan, vaan se on aivan liian korkealla. #DREAMOG

10 euroa pelirahaa