Ykkönen pe 21.04. klo 18:30

Gnistan - JJK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarja-avauksessa venyttiin, mutta haaste kasvaa – Kipinä jatkaa voittokulkuaan!

Ykkösessä aloitetaan toisen kierroksen viikonloppu, ja Helsingissä pelataan kaksi ottelua samaan aikaan. Näistä nostoksi otetaan Gnistanin ja JJK:n välinen taisto. Gnistanin kausihan lähti mainiosti liikkeelle, kun paikallisvastus HIFK kaatui puhtaasti 0-2. Myös JJK oli positiivisella meiningillä liikenteessä, sillä maaliton tasapeli KPV:tä vastaan vieraissa oli kelpo suoritus. Tähän otteluun vastus kovenee, joten nyt sarjanousijan kyvyt punnitaan toden teolla.

Gnistan oli kauden avausottelun alussa hieman mankelissa, kun HIFK painoi päälle todella hanakasti. Oma pelinrakentelu Kipinällä pääsi alkuun, kun vastustajan prässi hieman helpotti. HIFKillä oli omat paikkansa, ja missasipa joukkue jopa pilkun, mutta Gnistan pelasi järkevästi, ja käytti paikkansa hyväkseen. Isoimmat kehityskohteet näyttäisivät tällä hetkellä olevan ylöspäin pelaamisessa, mutta Luca Weckströmin avausmaali on komeaa katsottavaa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

IF Gnistan

@IFGnistan1924
📽️ Luca Weckström riistää pallon ja vie homman loppuun asti kauniilla harhautuksella ja viimeistelyllä. Siitä tauon viettoon vierasjohdossa! 🔥

#Gnistan #Ykkönen

JJK:n tasapelipistettä KPV:stä voi pitää ansaittuna, vaikka vieraat olivatkin ensimmäisen puoliajan alakynnessä. Toisella jaksolla JJK sai myös aikaan paikkoja, ja Robin Saastamoinen testasi lopussa tolpan kestävyyttä. Hyvät maalipaikat menivät melko lailla tasan, ja maalittomaksi koitokseksi ottelu oli jopa viihdyttävä. Ennen kautta JJK:lta ei odotettu liikoja, sillä sarjanousijan satsaukset pelaajistoon jäivät maltillisiksi, ja joukkue luottaa voittopuolisesti omiin kasvatteihinsa.

Sarjanousijan positiivisesta avauksesta huolimatta veto lähtee Gnistanille, jolta voi odottaa yhä paranevia otteita. Suora voitto on sen verran alas hinnoiteltu, että kerrointa kairataan lisää aasialaisista tasoituksista. Yhden maalin voitolla panos tulee takaisin, mutta suuremmalla voitolla nautitaan lunastuksesta.