Ykkönen su 02.07. klo 18:00

Gnistan - KäPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Keski-Helsingin derbyssä on selkeä suosikki – Kipinä on vahvoilla!

Gnistanilla menee tällä hetkellä lujaa. Kipinä johtaa tällä hetkellä Ykköstä, ja alla on murskavoitto HIFK:sta seuran ennätysyleisön edessä. Paikallistaistot jatkuvat sunnuntaina, kun Gnistanin virettä testaa Käpylän Pallo, joka tosin löytyy toisesta päästä sarjataulukkoa kuin sarjakärki – takana ovat ainoastaan Pohjanmaan alisuorittajat Jaro ja KPV.

Viikolla Gnistan nuiji HIFK:n maan rakoon, ja pelillisesti joukkueilla oli todella iso ero. Yksitoista ottelua, ei tappioita ja 27 pistettä on huikea suoritus, ja seuran pitkäaikaisilla faneilla on tällä hetkellä syytä unelmoida Veikkausliigaan noususta. Kokenut joukkue on koottu hyvällä tajulla, ja homma sujuu tällä hetkellä kuin itsestään. Terveystilannekin on hyvä, sillä riveistä puuttuu ainoastaan Tuukka Andberg.

IF Gnistan

@IFGnistan1924
Miten sinä aiot viettää sunnuntai-iltaa?

Meillä olisi Keski-Helsingin derbyä tarjolla🔥

🎟️ Liput: tiketti.fi/if-gnistan-kot…

#Gnistan #Ykkönen

KäPa on sinnitellyt nuorella joukkueella aivan hyvin, mutta viikolla tuli rumasti kuonoon MP:ltä lukemin 6-2. Jordi Aluja on tehnyt omiin kasvatteihin nojaavan joukkueen kanssa hyvää työtä, mutta Ykkösen kaltaisessa kovassa sarjassa ei ole ilmaisia pisteitä jaossa. Sunnuntain ottelu on kenties kovin mahdollinen testi KäPalle – keväällä Gnistan vei käpyläläisiä vierasottelussa lukemin 0-2.

Aivan odotetusti Gnistan on iso suosikki Keski-Helsingin derbyssä, mikä näkyy myös vetomarkkinoilla. Tästä huolimatta vedot lähtevät Kipinälle, ja vedot ovat kotona, jos voitto tulee vähintään kahden maalin marginaalilla. Kerroin kattaa riskin, ja XLBet pistää kehiin toppikertoimen ja uusien asiakkaiden ilmaisvedon!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Gnistan (0:1) 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.