Ykkönen pe 01.07. klo 18:30

Gnistan - KPV

Gnistan palaa voittojen tielle!

Alkukauden pirteästi esiintynyt Gnistan uhkaa kadottaa tuntuman sarjan kärkeen, sillä viimeisestä kolmesta ottelusta ei ole irronnut voittoja. Mistään suuresta pelillisestä kriisistä ei kuitenkaan tarvitse puhua. KPV:n alkukausi on ollut melko kädenlämpöinen, ja paikka alemmassa keskikastissa lienee hyvinkin ansaittu. Perjantaina on vuorossa pitkä ja kuuma matka Oulunkylään.

Gnistan joutui tunnustamaan TPS:n viime ottelussa paremmakseen, vaikka sillä oli omatkin paikkansa ottelun ratkaisuun. Pallo ei tällä hetkellä pyörinyt Kipinälle, eikä tappiosta kannata antaa yritteliäälle yhdistelmälle pyyhkeitä. Joonas Rantasen suojatit olivat ennen juhannusta otteluruuhkassa, mutta nyt on ollut aikaa myös levolle ja treenille. Gnistan voitti KPV:n jo kertaalleen vieraissa, joten selkeä suosikki se on kotonaankin.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Kuten n√§iss√§ tipseiss√§ on jo aiemminkin todettu, KPV tarvitsisi maalintekij√§√§ ja kipe√§sti. Tasapeliin p√§√§ttyneess√§ EIF-ottelussa etenkin Shun Maeta oli tuhlaavaisella p√§√§ll√§ ‚Äď paikkoja Kokkolan pojat kyll√§ loivat. Maalien puuttuessa voitotkin ovat kortilla ‚Äď hy√∂kk√§ysten p√§√§tt√§miseen tarvittaisiin m√§√§r√§tietoisempia ratkaisuja. Ongelma on tuttu, mutta t√§h√§n asti Christian Sund ei ole siihen l√∂yt√§nyt yksiselitteist√§ l√§√§kett√§.

Kuten sanottu, Gnistan on Oulunkylässä selkeä suosikki, eikä vetoakaan tarvitse pähkäillä sen kummemmin: kotivoitosta on lähdettävä liikkeelle. Kahdella alkavat kertoimet ovat liikaa, ja maistuvuus betsillä on hyvää luokkaa. Veto otetaan BetTargetille, jonka matalan kynnyksen bonari sopii pienpelurille kuin nappi silmään!

10 euroa pelirahaa