Ykkönen su 17.07. klo 18:30

Gnistan - KTP

KTP kovassa maalitahdissa!

Ykkösen viidettä sijaa pitävä Gnistan isännöi sunnuntain ainoassa ottelussa kovassa flyytissä olevaa KTP:tä, joka on viime aikoina pöllytellyt verkkoja oikein huolella. Gnistanin paras terä tuntuu olevan kateissa, mutta se on ehdottoman laadukas jengi Ykkösen tasolle. Sunnuntain todennäköisyyksiin vaikuttavat myös poissaolot.

Gnistan menetti hiljattain maalitykkinsä Douglas Caen, ja se näkyi esim. JäPSille kärsityssä tappiossa, jossa Kipinä ei saanut hyödynnettyä maalipaikkojaan. Caen lähtö lässähdytti auttamatta koko kauden tunnelmia, ja nyt pitäisi kerätä jostain uutta innostusta. Korvaaja pitäisi löytää, varsinkin kun Rony Huhtalakin on ollut loukkaantuneena. Luquinhas sai kortit täyteen, ja on pelikiellossa. Ylemmän loppusarjan paikoista on todella kova kisa, ja alempaan kastiin joutuminen olisi kova pettymys Oulunkylässä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

KTP:llä on muutama ikävä loukkaantuminen: mm. maalitykki Mika sekä vakiotoppari Michael Orungbaro puuttuvat muonavahvuudesta. KTP:n onneksi Aleksi Tarvonen on tehnyt viime aikoina kärjessä selvää jälkeä. Pelaajia saadaan myös lisää kehiin, kun Valtteri Vesiaho pääsee viimein pelaamaan, ja Matias Lindfors on kärsinyt pelikieltonsa. KTP on tällä hetkellä todella vahva yhdistelmä, ja hiljattain kotkalaiset pyyhkivät nousua havittelevalla TPS:llä lattiaa.

KTP pystyy paikkaamaan poissaolonsa, ja on tällä hetkellä Gnistania luokkaa parempi. Vieraissa KTP:n suosikkiasema riittää peruspeliin näillä kertoimilla. Vieraiden myötätuuli jatkukoon, ja nousukamppailusta tulee vielä huikea taistelu.

10 euroa pelirahaa