CS to 19.01. klo 17:30

GODSENT - Aurora

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Loistokerroin tuplaksi tarjouksella! Kaksi uutta joukkuetta vastakkain!

Uusi ruotsalaisjoukkue GODSENT on tänään illalla kehässä jo viidettä kertaa. Uuden rosterin recordi neljästä aikaisemmasta ottelusta on kolme voittoa, ja yksi tappio. Tappion joukkue kärsi tsekkijoukkue ECLOT:a vastaan, kun voitot napsuivat puolestaan melko heikoista joukkueista. Astralis Talent, Juggernauts ja Sangal taipuivat kaikki GODSENT:lle tasaisten ottelujen päätteeksi.

GODSENT on aivan uusi joukkue, kuten on myös Aurora. Venäläisjoukkue Aurora on ruotsalaisjoukkueen tapaan pelannut neljä ottelua – tosin reilusti paremmin tuloksin. Aurora on voittanut kaikki neljä ottelua, ja selvästi parempia vastuksia vastaan. Aurora on todella tulivoimainen, ja mielenkiintoinen uusi joukkue.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Karttavalikoimaa on hankala spekuloida. GODSENT on pelannut kolmesti Infernoa, kahdesti Miragea ja kertaalleen Ancientia, Nukea ja Overpassia. Joukkue on poistanut omissa otteluissaan vakipoistonsa Ancientin ja Anubiksen. Aurora puolestaan on poistanut vakipoistonaan Vertigon.

Aurora poistaa Vertigon, kun GODSENT puolestaan poistaa Ancientin tai Anubiksen. Aurora valinnee näistä toisen, kun GODSENT puolestaan valinnee Infernon. Tulivoiman puolesta edge menee Auroralle, jolle painetaan pienellä panostuksella betsit sisään.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Aurora kertoimella 1.86
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1.86 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.