CS ke 27.04. klo 23:30

GODSENT - Evil Geniuses

GODSENT selvästi paremmassa formissa, kuin umpisurkea EG

Keskiviikon mielenkiintoisin ottelu CPH Flamesin ja ENCE:n välisen kohtaamisen jälkeen on ehdottomasti BLAST:n Amerikan Showdownin avausottelu, missä brassijoukkue GODSENT saa vastaansa Evil Geniusesin. Ottelu alkaa klo: 23:30, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Joukkueet kohtasivat edellisellä viikolla, jolloin GODSENT vei voiton selvin lukemin 2-0.

Brassijoukkue GODSENT on ehdoton ennakkosuosikki tähänkin kohtaamiseen. Evil Geniusesin taso on ollut umpisurkea eikä joukkue ole pystynyt suorittamaan tasaisella tasolla missään kartassa. Vaikka GODSENT:n karttavalikoimassa on rakoja ja hajoavaisuuksia, ei EG silti pysty hyödyntämään niitä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

GODSENT tulee poistamaan tälläkin kertaa Infernon, joka on ollut EG:n paras kartta. Viimeksi EG valitsi Overpassin, missä joukkue tuli täysin tuhotuksi lukemin 16-6. Tällä kertaa karttavalinta kallistuu varmastikin Miragen ja Dust 2:n välimaille, sillä molemmissa kartoissa GODSENT:n pelimäärät ovat hyvin vähäiset. Tosin tämä pätee myös toiseen suuntaan. EG ei pysty ennakoimaan joukkueen pelityyliä.

GODSENT saa valittua otteluun joko jälleen Vertigon, missä EG ei ole voittanut otteluakaan kahdeksasta pelatusta ottelusta huolimatta tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi Overpassin, missä joukkue koulutti EG:tä edelliskerralla. GODSENT:n formi on selvästi parempi, ja joukkue näyttää huomattavasti tasaisemmalta joukkueelta, kuin EG, joka on todellakin myös tasainen – tasainen ja heikko.

10 euroa pelirahaa