ATP ti 05.07. klo 16:30

Goffin - Norrie

David Goffinilla kulkee pitkästä aikaa lujaa, mutta verottaako viisieräinen huippukamppailu tekemistä?

David Goffin on pelannut vakuuttavaa tennistä tässä turnauksessa ja erityisesti belgialaisen voitto Frances Tiafoen kustannuksella edellisellä kierroksella oli silmiä hivelevää tennistä. Ottelu oli kokonaisuutena yksi turnauksen parhaista tähän saakka. Kotiyleisön ykkössuosikki Cameron Norrie tulee tähän puolivälierään kahden suoran 3–0-voiton kautta, mikä saattaa näkyä kentällä.

Goffinilla oli viime kaudella ja alkuvuodesta todella vaikeaa. Paras terä vaikutti olevan tipotiessään, mutta keväällä ja nyt kesällä 31-vuotias on löytänyt parhaan vireensä. Parhaimmillaan maailmanlistalla seitsemäntenä vuonna 2017 piipahtanut tarjoilee etenkin rystyllä maailmanluokan lyöntejä, joita on saatu tässäkin turnauksessa ihastella. Toki miehen monipuolisuutta ei pidä vähätellä ja tästä saatiin esimerkkiä Tiafoe-ottelussa, joka päättyi belgialaisen 3–2-voittoon (7–6, 5–7, 5–7, 6–4, 7–5). Monsterimatsin voitto nosti takuulla Goffinin itseluottamusta entisestään.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Nyt vastassa on kotiyleisön ykkössuosikki, joka on saanut lopullisen läpimurron tässä grand slam -turnauksessa. Norrien etuna voi pitää syöttöä, jolla tämä pystyy horjuttamaan belgialaista. On pidettävä mielessä myös, että upeaa turnausta pelaava Goffin tulee puolivälieriin edellä mainitusta viisieräisestä, kun lontoolainen puolestaan on pelannut kahdessa edellisessä ottelussaan yhteensä vain kuusi erää voittaen sekä Steve Johnsonin että Tommy Paulin 3–0-numeroin.

Goffin on sellainen pelaajatyyppi, joka pystyy etenkin pitkissä palloralleissa rakentamaan pelaamista itselleen edullisesti. Jos belgialaisella riittää kaasua tankissa, tämä on melko fifty-fifty -osaston matsi. Betsien kannalta pitkä kamppailu kiinnostaa eniten, sillä on vaikeaa uskoa, että britti enää tätä kamppailua ainakaan suoraan kolmessa erässä itselleen vääntää. Betsivalinnaksi maistuu, että ottelussa tulee yli 39,5 peliä.

10 euroa pelirahaa