Allsvenskan ma 30.10. klo 20:10

Göteborg - Elfsborg

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kierrokset vähenee ja panokset kovenee – palaako Elfsborg takaisin kärkipaikalle?

Allsvenskanissa kausi lähenee loppua ja maanantaina taistellaan jälleen valtavista pisteistä, kun Elfsborg matkaa Göteborgin vieraaksi. Göteborg on juuri ja juuri karsintapaikan yläpuolella ja Elfsborg puolestaan voi voitolla nousta kärkipaikalle. Sunnuntain voitolla Malmö nousi kärkeen yhden pisteen turvin, mutta Elfsborgilla on toki juurikin tämä matsi vielä varastossa. Todennäköisesti mestaruus ratkeaa vasta päätöskierroksella Malmön ja Elfsborgin välisessä kohtaamisessa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 50€ ilmaisveto!

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Göteborgin kausi ei ole missään nimessä mennyt putkeen ja 14. sijalla oleva Brommapojkarna on vain kolme pistettä perässä. Heinäkuun lopun jälkeen alkanut vahva jakso nosti Göteborgin pois suurimman putoamisuhan alta ja kieltämättä sarjasta löytyy sitä selvästikin heikompia joukkueita. Viimeisimmät kierrokset on kuitenkin lisännyt taas painetta, kun kolmesta viime ottelusta on saldona vain yksi tasapeli. Marcus Bergin päätettyään uransa isäntien tulivoiman kohdalle on jälleen noussut suuria kysymysmerkkejä.

discovery+ sport 🇸🇪

@dplus_sportSE
Familjen Berg rörda till tårar när hemmasupportrarna hyllar och tackar av Marcus Berg på Gamla Ullevi! 🔵⚪

Se IFK Göteborg - IK Sirius på discoveryplus.com/se/sport/fotbo…

Vieraat on koko kauden sinnitellyt mukana mestaruustaistossa ja iso kiitos on kuulunut äärimmäisen laadukkaalle puolustuspelille. Elfsborg on päässyt parin tappion jälkeen takaisin raiteilleen kaatamalla sarjan häntäpään joukkueita ja tämäkin matsi kuuluu niin sanottujen pakkovoittojen kastiin. Edelliset neljä voittoa on tulleet Halmstadia, AIK:ta, Varbergia sekä Brommapojkarnaa vastaan ja toistaiseksi joukkueista korkeimmalla oleva AIK löytyy sijalta 11. Seuraavalla kierroksella vastaan tulee umpisurkea Degerfors, joten kaikki on tällä hetkellä pedattu mestaruutta varten.

Elfsborg lähtee vieraissakin selvänä suosikkina, mutta nykyisillä kertoimilla vieraiden pelaaminen ei lopulta oikeastaan sen suuremmin houkuttele. Myös Göteborgilla on yhä pelattavaa, joten varsin varovainen ottelu voi lopulta kehkeytyä varsinkin kun isäntien hyökkäyskalusto ei riitä haastamaan maalijuhlissa. Lapulle otetaan ComeOnin tarjoama 2,05 kerroin alle 2,5 maalille.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Göteborg-Elfsborg alle 2,5 maalia kertoimella 2,05.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.