Allsvenskan ma 01.08. klo 20:00

Göteborg - Norrköping

Ottaako Göteborg jo toisen päänahan Allsvenskanin suurinta pettymystä vastaan?

Joukkueet kohtasivat viimeksi edellisellä kierroksella, jolloin Göteborgin IFK haki Norrköpingistä täyden pistepotin ilman ongelmia. Kuluva kausi on ollut vieraille täysi farssi, kun se on ainoastaan kuudella pisteellä putoamisrajan yläpuolella. Vieraissa Norrköping on kerännyt ainoastaan kahdeksan pistettä seitsemässä matsissa. Kotijoukkue puolestaan majailee suhteellisen tukevasti keskikastissa ja sillä on edelleen ottelu kilpakumppaneitaan vähemmän pelattuna. Jos Göteborg irrottaa Ullevilla voiton maanantaina, nousee se ainoastaan pisteen päähän vitossijalla olevasta Malmö-joukkueesta.

Tasan viikko takaperin väännettiin Platinumcars Arenassa, jossa yli 9500 ihmistä seurasi jälleen kerran kotijoukkueen konttaamista. Göteborgin maaleista vastasivat keskikenttämiehet Simon Thern sekä Kevin Yakob. Erityisen vaikeaa Norrköpingille on ollut kolmen pisteen voittojen saaminen – seitsemässä edellisessä Allsvenskanin ottelussaan joukkue on napannut vain kolme tasuria ja hävinnyt peräti neljästi. Vieraiden edellinen voitto on peräisin toukokuun puolivälistä, jolloin joukkue napsi neljässä perättäisessä kamppailussa ainoat voittonsa koko kaudella. Ainoastaan häntäpään joukkueita ja Kalmarin on vierailija onnistunut voittamaan, mikä on kovilla odotuksilla kauteen lähteneelle miehistölle todellinen pettymys.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Matsiin on tulossa jälleen kerran todella hieno yleisömäärä Göteborgissa. Gamla Ullevi vetää sisäänsä reilut 18 000 katsojaa ja varmasti yli 15 000 ihmistä on odotettavissa maanantaina paikalle. Isäntä on esittänyt hyvää futista viime aikoina. Kesän tauon jälkeen viidessä matsissa on kertynyt kolme voittoa, tasapeli ja tappio – ainoastaan Hammarbylle vieraissa joukkue on joutunut taipumaan ja mukaan on mahtunut myös pari mukavaa nollapeliä. Edellinen keskinäinen oli göteborgilaisten näytös, joten toimivaa sapluunaa ei muuteta ja betsit isketään isännille.

Avaa tästä pelitili Sportazalle, joka tarjoaa mainion kohdevalikoiman sekä kilpailukykyiset kertoimet myös Allsvenskaniin. Isännille tarjotaan edelleen sellainen palautus, jota ei ole varaa jättää roikkumaan. Kaikki Sportazan uudet asiakkaat saavat tervetulotarjouksen, jonka lisäksi vedonvälittäjä tarjoaa loistavia kampanjoita – esimerkiksi futikseen – joka viikko. Kannattaa ainakin käydä tsekkaamassa meiningit!

10 euroa pelirahaa