La Liga la 08.01. klo 19:30

Granada - Barcelona

Barcelona saa avainmiehiä takaisin kokoonpanoon! Onko Granada selvä vastaantulija?

Barcelonan reissupelit jatkuvat lauantaina Granadassa. Barça kärsii vielä lukuisista loukkaantumisista ja koronapoissaoloista, mutta peli on silti näyttänyt olosuhteisiin nähden hyvältä. Granadakin on kohentanut otteitaan heikosta kauden startista, mutta tulosta on tullut Atlético-voittoa lukuun ottamatta sarjan tyvipään jengejä vastaan. Epävarmuustekijöitä on vielä ottelun alla paljon, mutta laitetaan nyt silti veto framille.

Aloitetaan poissaoloista. Granadalta on sivussa Santiago Arias ja todennäköisesti myös Germán Sánchez, Alberto Soro ja Rubén Rochina. Barcelonasta lainalle saapuva Álex Collado on vielä rekisteröimättä, mutta perjantain aikana voi tapahtua paljon.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Vierailta pelin jättävät sivuun varmasti loukkaantuneet Sergi Roberto, Ronald Araújo ja Frenkie de Jong. Pedri ja Ferrán Torres ovat todennäköisesti out koronan takia, mutta mahdollisia palaajia on monta. Sergiño Dest, Ansu Fati, Memphis Depay, Abde, Martin Braithwaite ja Gavi saattavat kaikki palata. Philippe Coutinho sen sijaan ei, sillä brassin tie vie lainalle Aston Villaan.

Barcelona voi olla hitusen väsynyt viikkorasituksista samalla kun Granada ei pelannut. Pelin henki on kuitenkin se, että vieraat prässäävät korkealta ja kovaa ja pallo on siten totuttuun tyyliin hallinnassa – samalla Granada pakotetaan matalaan blokkiin. Parhaat vetoideat saattavat olla tällä kertaa livessä, mutta pre-vedoistakin löytyy ideaa vierasvoiton muodossa. Granadan materiaali kalpenee selvästi jopa nyky-Barcelonalle ja pelillisesti Barcelona on riittävän hyvällä tasolla kyetäkseen harjaamaan peräpään nipuilta pisteet.

10 euroa pelirahaa