to 08.04. klo 22:00

Granada - Manchester United

Jyrääkö Manchester United vieraissa Granadan vai hakkaako joukkue taas päätä seinään?

Jalkapalloa tulee joka päivä ja torstai ei ole poikkeus. Vuorossa on Eurooppa-liigaa ja Granada vs. Manchester United. Kaikkien mielestä puolustusvaikeuksista kärsivän Granadan pitäisi olla suupala. Itse en ole yhtä vakuuttunut. Paljon kysymyksiä on ilmoilla.

Puhutaan siitä mitä tiedämme ennnakkoon. Anthony Martial on sivussa ja Marcus Rashford sai tällin Brighton ottelussa. Hän matkusti mukana, mutta on epävarma otteluun. En ihmettelisi, jos Paul Pogba ja Daniel James aloittaisivat laidoilla. Eric Baillylla on korona, joten alakerta on aika liki lukossa. Entä Granada?

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Granada on jo tiputtanut ennakkoon toiseksi isoimman suosikin Napolin sekä Molden, joka pelasi laadukasta palloa. Mikään huono jengi ei siis ole kyseessä, vaikka sarjassa otteet ovat olleet huonoja ohuen materiaalin, loukkaantumisten ja rasituksen myötä. Perus europeli-lisä juttuja. Laitapakit Carlos Neva, Dimitri Foulquier ovat sivussa. Luis Suarez ja Luis Milla ovat muita maininnan arvoisia poissaoloja. Miltä matsi näyttää?

Granada tekee parhaan työnsä altavastaajana ja heitä ei kiinnosta pallonhallinta. Kotiottelu Napolia vastaan päättyi 2-0, Granadalla oli 38% pallosta kotona, mutta loivat 1.35 maalin edestä tontteja ja piti Napolin alle maalissa odottaman suhteen. Neva ja Foulquier ovat toki sivussa nyt verrattuna siihen peliin. Helppoa iltaa ei kuitenkaan liene luvassa ja Unitedilla on perinteisesti ollut vaikeuksia syvältä puolustavien joukkueiden kanssa, jotka ottavat vauhdin pois ottelusta ja antavat pelivälineen Manchesteriläisille.

Juuri nyt on kuitenkin liikaa epävarmuutta ilmassa ja Rashfordin tilanne huolestuttaa hieman. Ole Gunnar Solskjaer sanoi, että Rashford ei varmuudella pelaa 90 minuuttia. Tuntuu jopa siltä, että hän aloittaa penkillä, jos edes hieman riskiä. Tämä syö hieman pelihaluja, vaikka Edinson Cavani lienee hieman terävämpi kuin Brightonia vastaan. United on liian iso suosikki tällä hetkellä omaan makuun. Mitä lapulle siis tarttuu?

Tällä kertaa on hypoteesi, että Granadan puolustus onnistuu pitämään Man United varsin hyvin kurissa varsinkin, jos Rashford ei avaa. Bruno Fernandes varmaan merkataan pois ottelusta ja voisi kuvitella etenemisen olevan vaikeaa. Toinen vaihtoehto on, että United nöyryyttää alusta asti, jos Granada on liian naiivi. Näillä tiedoilla kuitenkin varsin epätodennäköistä.

Maalimäärissä on linja todella matala (2.25) ja overi saattaa kiinnostella livessä. BTTS – Ei on myös tippunut harmillisesti. Mitä siis tehdään? Lapulle tarttuu pitkän pohdinnan jälkeen: Ensimmäinen puoliaika alle 1 maali – tarkoittaen, että 0 maalia ensimmäisellä on voitto, tasan 1 maalista panos takaisin ja 2 maalista ensimmäisellä jaksolla tappio.

Tämä on ihan hyvä pre-veto ja pieni epäilys siitä, että Rashford ei avaa. Mutta. Voin olla täysin väärässä. Joka tapauksessa kiinnostaa live tällä kertaa enemmän koska paljon epävarmuutta. Granada on kuitenkin varmasti tullut grindaamaan. Aika näyttää kuinka kauan he roikkuvat mukana. Pelinkuvat lienevät, että United joko jyrää tai hakkaa päätä seinään.

Liikaa epävarmuutta kuitenkin isompiin lopputulemiin. Muuten joutuu istumaan todella paskan käden kanssa potentiaalisesti. Maltti on valttia ja itse meinasin katsoa avarit ennen isompaa hätiköintiä.