Bundesliiga la 07.05. klo 16:30

Greuther Fürth - Dortmund

Konttaako kärkitaistelun hävinnyt Dortmund taas? Ykköstähti Erling Håland ei ole harjoitellut tällä viikolla

Greuther Fürthin kohtalona on pudota kauden päätteeksi takaisin kakkostasolle. Yllätystappion viime viikonloppuna kärsinyt Dortmund varmistaisi voitolla kakkossijansa, mutta kovin vakuuttavaa saati tasaista ei joukkueen tekeminen ole viime aikoina ollut. Vieraiden ykköstähti lienee jälleen kerran sivussa, eikä poissaolijoiden lista ole lyhyt. Vieraiden meno on sakannut sen jälkeen, kun joukkue hävisi mestaruustaistelun.

Fürth taisteli viime viikonloppuna pisteen Union Berliniltä. Joukkueella ei ole enää paineita ainakaan tuloksellisesti, sillä joukkue putoaa varmuudella kauden päätteeksi takaisin alemmalle sarjatasolle. Dortmund kuitenkin sytyttänee vastustajana niin joukkuetta kuin lyhyen aikaa Bundesliiga-viihteestä täysissä mitoissaan nauttimaan pääsevää kotiyleisöä. Jetro Willems, Marco Mayerhofer, Robin Kehr sekä Harvard Nielsen puuttuvat varmuudella kokoonpanosta ja Max Christieansen sekä Paul Seguin ovat kysymysmerkkejä. Nämä poissaolot ovat kuitenkin pientä verrattuna vieraiden tilanteeseen.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Thomas Meunier, Mats Hummels, Marcel Schmelzer, Mahmoud Dahoud, Gregor Kobel, Mateu Morey, Steffen Tigges, Giovanni Reyna, Thorgan Hazard sekä Donyell Malen puuttuvat vieraiden kokoonpanosta. Todennäköisesti sivuun jää myös sairastumisen vuoksi harjoituksista kuluvalla viikolla huilannut norjalaissupertähti Erling Håland. Loukkaantumisiin nähden on pieni ihme, että Dortmund on kyennyt säilyttämään kakkossijansa Bundesliigassa – toki joukkueen esitykset ovat olleet ala-arvoisia, kun Bayern Münchenin mestaruus jälleen kerran varmistui. Viime viikonloppuna joukkue hävisi Bochumille kotonaan 3–4-numeroin päättyneessä maali-ilottelussa.

Dortmund-puolustus on ollut reikäjuustoa, eikä Fürth anna varmistusta kakkossijalleen hakevalle vierailijalle mitään ilmaiseksi. Pelivalinnaksi otetaan, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Nähtäväksi jää, piristyykö Dortmund edes sarjajumboa vastaan, mutta isommatkaan vaikeudet eivät jaksaisi enää tässä vaiheessa yllättää. Paljon voi tietysti laittaa pelaajatilanteen piikkiin, mutta ei ihan kaikkea kuitenkaan.

10 euroa pelirahaa