ATP ke 29.06. klo 18:00

Griekspoor - Alcaraz

Tuleeko Carlos Alcarazille lisää ongelmia? Espanjalainen mätti heti avauskierroksella viisi erää

Uhmapelaajat haisteli hieman, että Carlos Alcarazilla saattaisi ensimmäisellä kierroksella olla pienoisia vaikeuksia ja näin kävi. Vaivoin erävoitoin 3–2 jatkoon ponnistanut espanjalaissensaatio saa seuraavalla rundilla vastaansa Tallon Griekspoorin. Hollantilaispelaaja kaatoi avauskierroksella Fabio Fogninin. Pientä yllätyksen potentiaalia tuoksuu ilmassa tämän herkkupalan osalta, mutta katsotaan.

Griekspoor voitti Fogninin neljässä erässä ja pelasi todella hyvän kamppailun. Hollantilaisen ehdoton vahvuus on monipuolinen pelaaminen. Suurin ongelma tulevan ottelun kannalta on ehkä lyöntinopeus, jonka vaihtelun kautta kovempaa tälläävä vastustaja saattaa päästä ohjaamaan pelaamista. Merkittäviä heikkouksia Griekspoorilla ei kuitenkaan ole ja kovasta viisieräisestä ottelusta Jan-Lennard Struffia vastaan edelleen toipuva Alcaraz ei aina ole ollut vahvimmillaan tällaisia all-around -tyyppisiä varmoja pelaajia vastaan.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Helmikuussa Griekspoor voitti kovalla alustalla Alcarazin ja kaikki mahdollisuudet hollantilaisella on napata voitto myös Wimbledonissa. On toki muistettava, että melkoisessa hurmoksessa espanjalaisnuorukainen tällä hetkellä vetelee. Vasta 19-vuotias peluri on aiemminkin kuluvalla sesongilla tullut viisieräisistä matseista voittajana ja näyttänyt heti seuraavassa vaiheessa kuin uudestisyntyneeltä. Ottelu Struffia vastaan tuotti isoja ongelmia, eikä niiden jatkuminen sinänsä olisi yllätys.

Pelivalinnaksi maistuu parhaiten pelitasoitus hollantilaisen kautta (Griekspoor +5,5). Alcaraz on vahva ennakkosuosikki, mutta on melko vaikeaa uskoa miehen nappaavan viisieräisen avauskamppailun jälkeen voittoa suoraan kolmessa erässä. Betsi isketään kiinni Sportazalla. Avaa pelitili tästä ja saat huippuedut, kuten 100% ensitalletusbonuksen käyttöösi! Tuore vedonvälittäjä tarjoaa kilpailukykyiset kertoimet ja laajan kohdevalikoiman – esimerkiksi Wimbledoniin.

10 euroa pelirahaa