ATP la 17.06. klo 17:00

Griekspoor - Ruusuvuori

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Voittaako Ruusuvuori koko roskan? Huippulupaavaa menoa ennen Wimbledonia!

Suomen tennisylpeys Emil Ruusuvuori (ATP 42.) on saanut viime päivinä urheilua seuraavan kansan suupielet vääntymään ylöspäin. Den Boschin ATP-turnauksesta on tulossa jättimenestys ja finaalipaikan tiellä seisoo enää kotiyleisön suosikki Tallon Griekspoor (ATP 38.), joka on viimeinen sijoitetuista pelaajista mukana.

*Vihjeen loppupuolen ohjeilla saat 25€ ilmaisvedon ilman turhia ehtoja.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Mitkään hupiukkojen kekkerit tässä eivät kyseessä ole, sillä esimerkiksi Daniil Medvedev, Maxime Cressy ja Borna Coric ovat jo saaneet pakata mailansa ja lähteä. Toki edellä mainittuun joukkoon sopii liittää mainiosti myös maailmanlistan sijalla yhdeksän majaileva ja tässä turnauksessa toiseksi sijoitettu Jannik Sinner, jonka Ruusuvuori upeasti perjantai-iltana nuiji laulukuoroon suorin erin ja lukemin 6–3, 6–4.

Ruusuvuoren syöttötyöskentely on tässä turnauksessa ollut huikealla tasolla ja tämä lupaa erinomaista, kun myös Wimbledon on jo nurkan takana. Nurmi on aina ollut alustana suomalaisen ystävä, mutta nyt on tehty jotain oikein. Sinneriä vastaan läpisyöttötahti hieman hidastui, mutta Ruusuvuori ei menettänyt ykkössyötöllään ensimmäistäkään pistettä, 100%. Kakkosen pitoprosentti on tässä turnauksessa pyörinyt keskimäärin lähellä lukemaa 60%, mikä ei todellakaan ole huono.

Griekspoor on pelaajana huomattavasti yksipuolisempi kuin ruusuvuori ja sortuu usein yrittämään sankarilyöntejä väärissä paikoissa. Sanomattakin lienee selvää, että jopa miehen suurin vahvuus eli syöttäminen on tässä turnauksessa ollut selvästi epätasaisempaa vastustajaan verrattuna. Parhaimmillaan hollantilainen on hurmiossa ja saadessaan useita hyviä suorituksia jonoon, mutta täytyy sanoa tästä otteluparista momentumin olevan aivan toisaalla kuin Griekspoorin kenttäpäädyssä. Uhmapelaajat uskoo, että Ruusuvuori takoo itsensä sunnuntaina pelattavaan finaaliin suorin erin (Erätasoitus – Ruusuvuori -1,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto matsiin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Ruusuvuoren matsissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.