League Two ti 27.09. klo 21:45

Grimsby - Carlisle

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Eivät nämä mitään underiautomaatteja ole – siispä maaleista lyödään vetoa antaumuksella!

Tiistaina pelataan yksi League Twon matsi, joka täydentää kansainvälistä tarjontaa mukavasti. Grimsby ja Carlisle ovat Englannin neljännellä sarjatasolla sarjataulukon puolivälin paikkeilla. Molemmilla on pakka suht tiukasti kasassa, ja alkukausi on mennyt vähintäänkin tavoitteiden mukaan. Välimatkaa joukkueilla on ainoastaan piste, ja putoamisviiva on kaukana takana.

Grimsby hävisi viikonloppuna kotona Swindonille. Joukkue itse asiassa hakee edelleen ensimmäistä kotivoittoa sarjassa – tasureita on kotona tullut jo useampikin. Paul Hurst on laittanut Grimsbyn alakerran kuntoon, sillä yhdeksässä sarjamatsissa on omiin mennyt vain seitsemän maalia. Hurst saattaa hieman kierrättää viikkomatsissa, varsinkin kun lauantaina tuli pataan.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Carlislellakin tultaneen näkemään jonkunlaista rotaatiota – lisäksi hyökkääjä Omari Patrick lähenee kohinalla kohti pelikuntoa. Myöskään Carlislen matseissa ei ihan alkukaudesta verkko heilunut kovin taajaan, vaikka Kristian Dennis onkin ollut kuudella maalilla yksi sarjan maaliahneimmista pelaajista. Carlislella on vielä vierasvoittotili avaamatta, mutta tasapelejä se on tahkonnut useamman. Kokonaisuudessaan syyskuu on sujunut tähän asti ilman tappioita.

Sarjataulukkobetsarit muovaavat jälleen vetomarkkinoita siihen malliin, että maalimäärästä päästään ottamaan positiota. Joukkueet eivät ole kuitenkaan mitään underiautomaatteja, vaan varsinkin Carlislen matseissa on alkanut syntymään viime aikoina maaleja. Niinpä vähintään kolme maalia on value bet, joka otetaan ilomielin taskuun.