ma 10.06. klo 19:00

Guinea-Bissau - Egypti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lihamuuri vastassa! Siivittääkö Liverpool-supertähti Salah joukkueensa tärkeään voittoon?

Egypti palasi MM-karsintojen pariin vahvalla ilmeellä viime viikolla, kun se kaatoi kotinurmellaan Burkina Fason Trezeguetin kahdella osumalla numeroin 2–1. Faaraoiden riveihin palasi mukiinmenevällä esityksellä myös Mohamed Salah, joka on ehtinyt saada Afrikan mestaruuskisoista poistumisesta johtuneet erimielisyydet selviteltyä joukkueenjohdon kanssa – toki sopua varmasti kiihdytti uuden valmentajan nimittäminen.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa jopa viisi 20€ ilmaisvetoa vain yhdellä talletuksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Hossam Hassan otti Egyptin joukkueen luotsatakseen kehnosti sujuneen Afrikan mestaruusturnauksen jälkeen ja sopi välittömästi esimerkiksi Salahin tilanteen. Vuodenvaihteen jälkeen pelatussa maajoukkueturnauksessa loukkaantunut Liverpool-tähti poistui ennenaikaisesti toipumaan seurajoukkueensa mukaan Englantiin, mitä ei otettu järin hyvin vastaan egyptiläisleirissä. Nyt kaikki on kuitenkin kunnossa ja Salahin paluuesitys Burkina Fasoa vastaan viime viikolla oli varsin mallikas.

Egypt National Team

@EgyptNT_EN
Focused on tomorrow’s match 👊

#egyptnt

Egyptin suurin sankari hyökkäyssuuntaan oli kuitenkin Trezeguet, joka viimeisteli joukkueensa molemmat maalit. Guinea-Bissau ei ole aivan yhtä laadukas edelliseen vastustajaan verrattuna, mutta joukkue on sitkeä. Löytääkö Hassanin miehistö keinot puolustusmuurin ohittamiseen? Ainakin viime viikon kamppailu sekä Salahin paluun ja hyvän vireen että Trezeguetin suoritusten höystämänä lupailee hyvää.

Ottelussa on mukavasti panosta, sillä voitolla vierailla olisi mahdollisuus naarata entistä tukevampi johtoasema karsintalohkossaan. Kotijoukkueen puolustusmuuri on tiivis, mutta hyökkäyssuuntaan on turhaa odotella liikoja. Tähän saakka isäntä on kohdannut melko kevyitä vastustajia Egyptiin verrattuna, mutta nyt tulee noutaja. Pelivalinnaksi otetaan vierasvoitto (1X2).

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Egypti” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.