AFCON 2022 ma 24.01. klo 18:00

Guinea - Gambia

Guinean Liverpool-tähti on sivussa! Päättyvätkö kisat jättipettymykseen?

Alkulohkovaiheessa ihastuttanut Gambia haastaa edellisessä kamppailussaan yllätystappion kärsineen Guinean Afrikan mestaruuskisojen neljännesvälierissä. Jälkimmäinen pelasi muutoinkin sangen kirjavasti alkulohkossaan, eikä se vielä liiemmin vakuuttanut. Toki Malawista irtosi niukka voitto, mutta sen jälkeen on ollut hiljaisempaa niin tulosten kuin maalinteonkin suhteen.

Gambia on ihastuttanut Afrikassa ja se etenee edelleen tappioitta. Joukkue on pelannut kaksi nollapeliä ja riistänyt tasapelipisteen alkulohkossa ainoastaan maalieron turvin paremmaksi selvinneeltä Malilta. On selvää, että miehistön itseluottamus on ladattu todella vahvaksi – Gambiaa vastaan on ollut vaikeaa tehdä maaleja.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Liverpoolin Naby Keita onnistui Guinean edellisessä ottelussa maalinteossa, mutta ottelussa nähtiin silti jättiyllätys. Huomattavasti heikommilla odotuksilla kisoihin lähtenyt ja lopulta myös alkulohkoon jäänyt Zimbabwe kaatoi Keitan ja kumppanien koneiston 2–1-lukemin. Guinea on tehnyt turnauksessa ainoastaan kaksi maalia, eikä sen tekeminen ole täysin vakuuttanut maalittomasta Senegal-tasapelistä huolimatta.

Keita on ollut Guinean kantava voima, mutta tämä on Gambiaa vastaan pelikiellossa katseltuaan kahdessa perättäisessä kamppailussa keltaista korttia. Joukkueen kahdesta turnausmaalista toisen iskenyt Issiaga Sylla saattaa niin ikään olla sivussa, mikä ei todellakaan lupaa hyvää avauskierroksen jälkeen ilman voittoja edenneelle miehistölle.

Gambialla on ehdottomasti iskun paikka poissaoloista merkittävästi heikentyvää Guineaa vastaan. Markkina odottaa ottelusta vähämaalista turnauksen henkeen sopivalla tavalla, mihin on sinänsä helppoa uskoa. Maalimäärissä ei välttämättä ole tällä kertaa kiinnostavaa pelattavaa, mutta Länsi-Afrikan kilpakumppanien taistossa Gambialle tarjotaan kertoimissa vielä erinomaisen alkulohkovaiheenkin jälkeen yllättävän suurta altavastaajan asemaa. Pelivalinnaksi otetaan nimellinen vierasvoitto (1X2).


Näin saat tästä tipsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on Gambia kertoimella 3,35 ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman pienet kertoimet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännytkät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>


10 euroa pelirahaa