ti 23.01. klo 19:00

Guinea - Senegal

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Guinea tasurilla jatkoon! Lepuuttaako lohkovoittoa janoava Senegal ykköspelureitaan?

AFCONissa viedään jo vähitellen lohkovaiheen osalta viimeisiä! Tiistaina Guinea ja hallitseva mestari Senegal ratkovat lohkovoiton kohtalon naapurimaiden välienselvittelyssä. Senegalilla on jo plakkarissa jatkopaikka ja Guineakin on miltei varmasti jatkossa, kun kolmanneltakin sijalta voisi vielä edetä kuudentoista parhaan joukkoon.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Senegal-luotsi Aliou Cissén intresseissä voi tässä matsissa olla avainmiesten leputtaminen ainakin osittain, kun pudotuspelejä varten voidaan säästellä virtaa. Guineaa tuskin kuitenkaan yritetään täysin kakkoskokoonpanolla kaataa, sillä lohkovoitto sulaisi tässä tapauksessa sormien lävitse.

Football Senegal

@FootballSenegal
🇸🇳—-> 8eme de finale
🎥:/ @Ligue1UberEats


Abdallah Sima on Terangan leijonilta sivussa loput pelit. Lamine Camara ja Bamba Dieng ovat harjoitelleet ja kaksikko lienee kokoonpanossa. Serhou Guirassyn pitäisi olla pelikykyinen Guinean rosterista ja François Kamanon pelikielto on lusittu. Guinealla alkaa olla paras miehistö vähitellen käytettävissä.

Tiistain kamppailuun ei aivan päivänselviä riidejä ole takuulla kenelläkään, kun preferenssit ovat etenkin Senegalin leirissä hieman epäselvät – halutaanko varmistaa lohkovoitto vai lepuuttaa tärkeimpiä pelureita? Tässä kelpaakin napata ohuella panoksella lapulle tasuria, kun matsin loppupuolella tasatilanteessa palloteltaisiin todennäköisesti yltiövarovaisissa ja sopuisissa merkeissä.