PDC ke 20.07. klo 21:10

Gurney D. - Noppert D.

Noppertin vire erittäin kova!

Dartsin viimeiset neljä puolivälieräottelua World Matchplay -turnauksessa startataan tänään keskiviikkona klo: 21:10. Vastakkain illan ensimmäisessä ottelussa asettuu Daryl Gurney sekä Danny Noppert. Ottelu pelataan paras 21:stä -formaatilla, mikä tarkoittaa sitä, että ottelun voittaa nappaamalla itselleen 11 legiä.

Noppertin formi on ollut selvästi parempi viime aikoina. Herra on tykittänyt lopetuksia peräti 58.82% varmuudella samalla pitäen kolmen tikan keskiarvonsa yli sadassa. Gurneyn kolmen tikan keskiarvo puolestaan on 92.23, ja herran lopetusprosentti 33.33% Gurneyn formi viime aikaisten otteluiden perusteella on selvästi heikompi, sillä englantilainen on tippunut neljästä viimeisestä PC-turnauksesta heti ensimmäisissä otteluissa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Herrat ovat kohdanneet vain kertaalleen tämän vuoden aikana, jolloin Noppert vei taiston lukemin 4-2. Noppertin heittokäsi on huomattavasti vahvempi tällä hetkellä, ja onkin vaikea kuvitella, että vaikeuksissa oleva Gurney pystyisi etenemään ottelusta välieriin. Gurney päihitti avauskierroksella Gary Andersonin, ja ottelun taso oli rehellisesti sanottuna heikko. Herrat pelasivat vain hieman yli 90 keskiarvolla.

Noppertin tasoitukselle saa loistokerrointa. Jotta tasoitus osuisi maaliin, saa Gurney napata peräti kahdeksan legiä. Noppertilta vaaditaan siis riippuen aloittajasta yksi tai kaksi murtoa, mihin herra todellakin pystyy viime aikaisten tilastojen perusteella.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa