Allsvenskan su 24.07. klo 18:30

Häcken - Djurgården

Djurgården on pieni altavastaaja kärkikamppailussa, mutta siitä ei näy merkkiäkään kertoimissa

Allsvenskanissa pelataan sunnuntaina todella kutkuttava kärkikamppailu, jossa sarjaa johtava Häcken saa vieraakseen kovimman kirittäjänsä Djurgårdenin. Vierailla on alla neljä puhdasta voittoa Ruotsin pääsarjassa ja torstaina se haki avausvoittonsa myös Konferenssiliigan karsinnoissa. Häcken ei pelaa euromatseja, joten sen valmistautumisaika huippukamppailuun on ollut pidempi. Kotijoukkueen tappioton putki on jo 11 ottelun mittainen.

Djurgården tuli todella väkevästi kesätauolta takaisin ja se on nyt voittanut neljä perättäistä kamppailua pitäen kolmessa viimeisimmässä Allsvenskan-matsissaan nollat. Kaikki ottelut eivät todellakaan ole olleet helpoimmasta päästä, sillä mukaan mahtuu esimerkiksi paikallismatsin 1–0-voitto Hammarbyn kustannuksella. Aiemmin kuluvalla viikolla Rijeka jäi numeroin 1–2 jalkoihin Konferenssiliiga-karsintojen ensimmäisessä puolivälierämatsissa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Kotietu sekä lepoetu ovat pienten marginaalien kamppailuissa merkittäviä tekijöitä ja ne menevät molemmat Häckenin laariin. Torstaista ei ole kovin kauaa ja Djurgården joutunee tekemään jonkin verran kierrätystä kokoonpanonsa suhteen. Loukkaantumistilanteen osalta merkittäviä muutoksia ei ole kummassakaan leirissä, joten pääpiirteissään tutuilla miehistöillä varmasti mennään. Kim Bergstrandin ja Thomas Lagerlöfin on kuitenkin vieraiden peluutuksessa pidettävä menneen viikon matsin lisäksi mielessä jo ensi viikolla pelattava toinen Rijeka-kamppailu.

Perusmarkkina on melkolailla tasan sekä koti- että vierasvoitolle, mitä voi hieman ihmetellä. Sarjakärki saa niin merkittävän edun pitkästä huilistaan suhteessa siihen, että vierailija oli viheriöllä – vieläpä Kroatiassa – vain muutama päivä takaperin. Häcken pelaa tällä hetkellä ilmiömäistä futista, joten pelivalinnaksi kelpaa napostella kotivoitto (1×2). Tiedossa on huippuviihdyttävä matsi!

10 euroa pelirahaa