Allsvenskan su 03.07. klo 18:30

Häcken - Elfsborg

Allsvenskan-sarjakärki joutuu kovaan helteeseen! Mässäilläänkö taas maaleilla?

Allsvenskania johtava Häcken isännöi sunnuntaina Elfsborgia, joka palasi tauolta viime viikonloppuna vakuuttavasti kaatamalla kotonaan Varbergin. Boråsin ylpeys oli jo ennen kesän breikkiä melko mukavassa vireessä ja viidessä edellisessä kamppailussaan joukkue on kerännyt kahdeksan pinnaa. Tasaisessa Ruotsin pääsarjassa joukkue on tällä hetkellä kahdeksantena, mutta kuitenkin ainoastaan kuuden pisteen päässä kärjestä. Ilmaiseksi ei sarjakärjelle ole mitään tarjolla!

Vieraiden pelaajatilanne on erinomainen, kun ainoastaan nuori puolustaja Viktor Widell on sivussa. Joukkue pääsee siis melkolailla parhaalla kokoonpanollaan haastamaan sarjakärkeä, joka sairastuvalla ei ole merkittäviä muutoksia. Bénie Traoré on ollut sivussa kauden alusta saakka ja kokenut keskikenttämiehen Erik Fribergin kausi on niin ikään ollut todella rikkonainen.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Isäntä palasi tauolta 2–2-tasapelillä Tukholmassa Hammarbyn vieraana. Ottelu oli todella intensiivinen ja Allsvenskan-ykkönen johti kamppailua jo 0–2-numeroin, mutta sen puolustus ei lopulta kestänyt isäntien painetta loppuun saakka. Neljä maalia edellisessä kamppailussaan Varbergia vastaan latonut Elfsborg saattaa hyvinkin pystyä iskemään yhden tai toisenkin osuman sarjakärjen verkkoon. Kuten on viime aikoina nähty, boråsilaisilla on ratkaisijoita ja joukkue pystyy parhaimmillaan todella tehokkaaseen viimeistelyyn.

Keskikenttäpelaaja Rasmus Alm on Elfsborgin parhaana maalintekijänä iskenyt viisi osumaa, kolmen maalin miehiä on joukkueessa pari kappaletta ja kahdesti onnistuneita peräti neljä. Vierailija on latonut maaleja yli kaksi per peli -keskiarvolla. Toisaalta kotijoukkueenkaan peleissä ei ole maaleista säästelty. Häckenin otteluissa on nähty keskimäärin kirkkaasti yli 3,5 täysosumaa ottelua kohden ja se on itse viimeistellyt toiseksi eniten maaleja koko sarjassa (24) – Elfsborgilla tehtyjen maalien yhteismäärä (23) on kolmanneksi paras Allsvenskanissa.

Hyökkäyspelaamisen voimapesien kohtaamisessa tuskin peruutellaan ja todella värikäs matsi saattaa olla tiedossa. Sportazalla päästään täräyttämään runsasmaalisuutta eli ottelussa yli 3,0 maalia kohdetta kohtuullisen mukavalla kertoimella. Avaa pelitili tästä, löydä kilpailukykyiset Allsvenskan-kertoimet sekä huippuluokan kohdevalikoima!

10 euroa pelirahaa