Mestarien liiga ke 02.08. klo 20:00

Häcken - Klaksvik

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

“Pubijoukkue” pudotti kestomenestyjän! Saako seuraavana kyytiä hallitseva Ruotsin mestari?

Hallitseva Färsaarten mestari Klaksvik on pudottanut melkoisia yllätyksiä toinen toisensa perään Mestarien liigan karsinnoissa. Avauskierroksella joukkue pudotti jatkosta perinteisesti eurokarsinnoissa erinomaisesti menestyneen Ferencvarosin 0–3-vierasvoitolla. Toisen kierroksen ensimmäinen osaottelu ei ollut Häckenille kovin suotuisa, kun se joutuu lähtemään kotikentälleen maalittomasta tasatilanteesta. Lisämielenkiintoa ottelupariin tuo fakta, että voittaja kohtaa HJK:n seuraavalla kierroksella helsinkiläisten onnistuessa kairaamaan jatkopaikan.

*Katso ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto Mestarien liigan karsintoihin.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Moni piti ja pitää edelleen Klaksvikia käytännössä pubijoukkueena. Piskuinen Färsaarten Valioliiga ei ole järin tasokas sarja, mutta melkoisessa hurmoksessa on Klaksvik karsintojen alussa esiintynyt. Erityisesti avauskierroksen 0–3-voitto Ferencvarosista oli uskomaton temppu. Joukkue on onnistunut taktillisesti käytännössä jokaisessa matsissaan huipputasolla ja maalien tekeminen on ollut tätä nippua vastaan pelanneille tervanjuontia.

Aukaiseeko Häcken hanat kotiyleisön edessä? Allsvenskanissa hallitseva mestari taistelee jälleen sarjan voitosta, mutta viime aikoina on ollut hieman tukkoista. Toki viikonloppuna irtosi kotivoitto boråsilaismiehistöä Elfsborgia vastaan, joka pitelee kansallisen sarjan piikkipaikkaa tällä hetkellä. Häcken lähtee otteluun ylivoimaisena ennakkosuosikkina, mutta vierailla on melkoinen hurmos päällä. Färsaarilta ei yleensä joukkueita eurokentillä nähdä, mutta Klaksvikin joukkue on vähintäänkin herättänyt huomion näissä karsinnoissa.

BK Häcken

@bkhackenofcl
Ali Youssef är tillbaka i matchtruppen igen efter ett års skadefrånvaro 🐝

#bkhäcken

Kaiken järjen mukaan isäntä menee jatkoon, mutta helpoksi vierailija sitä ei tee. Maalipaikat olivat todella kortilla jo avauskamppailussa ja puolustavalla taktiikalla irtosi färsaarelaisille upea voitto Ferencvarosista – kuten mainittu. Häckenin on oltava tilanteenvaihdoissa todella tarkkana, sillä vierailla riittää jalkaa ja menohaluja hyökkäyspaikan tullen.

Pitää muistaa, että isännillä on muutama merkittävä poissaolo, kun sivussa ainakin viikonloppuna olivat pitkäaikaisloukkaantuneen Blair Tugottin lisäksi Ali Youssef, Amane Romeo, Johan Hammar sekä Simon Gustafsson. Edellä mainituista Youssef on varmuudella kunnossa ja kokoonpanossa keskiviikkona. Vierailija puolestaan luottanee pitkälti samaan kokoonpanoon kuin otteluparin ensimmäisessä kohtaamisessa viikko sitten – esimerkiksi Ferencvarosin kaataja Arni Fredriksberg kannattaa napata seurantaan. Betsivalinnaksi otetaan, että isäntä onnistuu maalinteossa korkeintaan kahdesti (BK Häcken yhteensä – alle 2,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto Mestarien liigan karsintoihin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Mestarien liigan karsintamatseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.