Allsvenskan su 11.06. klo 18:30

Häcken - Mjällby

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Häckenin hyökkäys on murhaava! Onko tehottomalla Mjällbyllä mitään palaa?

Sunnuntaina Mjällby matkaa hakemaan revanssia Allsvenskanin kärkijoukkueisiin kuuluvasta Häckenistä. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran vajaa kuukausi sitten Cupin matsissa ja silloin Häcken tyylitteli voittoon lukemin 1-4. Jälleen Häcken lähtee jättisuosikkina matsiin, mutta siinä mielessä mielenkiintoiset lähtökohdat on luvassa, että Mjällbyn matseissa maalipaikoilla ei juhlita, kun puolestaan kotijoukkueen ottelut on nimenomaan viihdearvoltaan aivan A-luokkaa.

*Tsekkaa vihje loppuun ja lunasta 30€ ilmaisveto!

Häckenin kausi on sujunut vahvasti ja pelilliset otteet on myös ollut loistavalla tasolla, joten kotijoukkue tulee varmasti olemaan kova kilpailija mestaruustaistossa. Ennen kaikkea tulivoimaa Häckeniltä löytyy valtavasti. Tehtyjä maaleja on sarjan eniten ja iso kiitos kuuluu Benie Traorelle, joka on viimeistellyt jo komeat 11 osumaa. Lars Larsen on tarjonnut mukavasti tulitukea tehoin 5+6 ja vastaavasti Mikkel Rygaard on kolmen tehdyn maalin lisäksi tarjonnut peräti yhdeksän maalisyöttöä, joka on selvästi eniten koko sarjassa.

discovery+ sport 🇸🇪

@dplus_sportSE
3-1 till Häcken efter elegant klapp-klapp-spel mellan Bénie Traore och Mikkel Rygaard!

Se matchen på discoveryplus.com/se/sport/fotbo…

Siinä missä Häckenin matseissa on taottu maaleja oikein urakalla, on Mjällby ollut alkukauden vähämaalisin joukkue 11 ottelun maalieron ollessa 9-9. Kuten lukemista voi päätellä, on vieraiden heikkoudet hyökkäyspäässä eikä se oikein tahdo päästä tekopaikoille. Mjällby ei mikään heittopussi ole, mutta tappiolle joutuessa vieraiden aseet on vähissä. Kokoonpanojen osalta merkittävin poissaolija on Häckenin keskikentältä pelikiellon vuoksi sivussa oleva Samuel Gustafsson, mutta vastaavasti Simon Gustafsson alkaa olla jälleen taas pelikunnossa.

Uhmapelaajien arvioissa tasoero on valtava Häckenin eduksi ja nykyisillä kertoimilla peli-ideaksi maistuu kotivoitto -1,5 maalin tasoituksella. Mjällby pystyy toki tiiviisti puolustamalla aiheuttamaan harmaita hiuksia isännille, mutta kotiyleisön edessä Häcken on kerta toisensa jälkeen saanut luotua valtavasti painetta. Mjällbylle piste olisi jo kova suoritus, mutta sen hyökkäyspelaaminen on surkealla tasolla ja vastaavasti Häckenin hyökkääjät tulee tekemään tuhoa mikäli vieraiden pakka yhtään leviää.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Häcken -1,5” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.