Ruotsin Superliiga la 01.10. klo 16:00

Hagunda - AIK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superliigan jumbokamppailussa MAXBET – AIK nappaa kauden avausvoiton!

Legendaarisen AIK:n startti Superliigassa on ollut vaiherikas mutta täynnä tappioita. Kolmen pelatun ottelun jälkeen maaliero on melko karmaiseva -15 mutta viime ottelussa Helsingborgia vastaan tukholmalaiset jo ajoittain väläyttelivät elonmerkkejä.

Nuorisotähti Liam Åström on sovittanut sankarinviittaa tukevasti ylleen ja kapteeni Markus Eriksson on esiintynyt edukseen. Joakim Alvinderin vielä saadessa sihtiä kohdilleen, voidaan kelta-mustien avausvoittoa alkaa jo kuuluttaa kirkossa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Viime kaudella täpärästi korkeimmalla sarjatasolla säilynyt Hagunda ei tällä kaudella ihmetekoaan tule toistamaan. Sarjanousijan yllätysmomentti on häipynyt kuin tuhka tuuleen ja kyyti on tulevalla kaudella kylmää.

Felix Abrahamssonin, Isak Bebgtsonin ja Markus Åkerfeldtin johdolla runko pysyi suhkot hyvin kasassa ja kokoonpano on edelleen hyvin laaja. Tasaisen huonosta rosterista ei kuitenkaan juuri tähtiloistoa löydy ja taso on auttamatta sarjan heikointa

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön AIK Innebandy. (@innebandyaik) jakama julkaisu


AIK on kaksikosta parempi ja kerroinasettelu markkinoilla on vähintäänkin erikoinen. Hagunda on sarjan heikoin joukkue, eikä kotietu tässä puntteja tarpeeksi tasaa. Ladotaan maxit pöytään ja lähdetään lunastamaan isosti vieraiden kelkassa!

Näillä ohjeilla saat vedolle tuplakertoimen:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ ja avaa pelitili
2. Talleta ja saat sen heti tuplana tilillesi (tarjouksen minimi on 10€ ja maksimi 100€)
3. Pelaa talletuksesi ja bonuksesi summa vedolle AIK voittaa kertoimella 2.40
4. Kun vetosi voittaa lunastanut käytännössä tuplakertoimella 4.80