Ruotsin Superliiga su 20.11. klo 17:00

Hagunda - Helsingborg

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hagundan synkkä loppuvuosi alkakoon! Helsingborg on vieraissa selvä suosikki.

Hagunda on kerännyt viimeisistä viidestä ottelusta peräti kolme voittoa matkaansa ja näin ollen suorasäilyminen alkaa viime kauden tapaan jo häämöttää horisontissa. Vajaan kuukauden tauko katkaisi joukkueen hyvän flown ja seuraavaa täyttä pistepottia saadaankin sitten odottaa ensivuoden puolella.

Felix Abrahamsson on lyönyt lötöä pussiin kovalla tahdilla ja on yhdessä ykköspakki Isak Bengtssonin kanssa joukkueen tärkeimpiä palasia. Hagunda on joukkueena hyvin tasainen mutta erittäin tasapaksu.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Helsingborgilla on meneillään viiden matsin pisteputki, joskin viimeksi jatkoaikatappio Pixbolle oli kirvelevä. Puhtaasti vastaiskuihin nojaavat skånelaiset ovat rallatelleet hubbabubba-ryhmien verkkoon kaksinumeroisia ja oletettavasti Hagunda-pakistokin sortuuu useampaankin isoon hassiin tänään.

FCH saa jalkeille kaksi todella laadukasta viisikkoa. Max Wahlgrenin ja MM-kultaa huuhtoneen Linus Malmströmin kakkosvitja on ollut “syyskauden” johtavassa roolissa mutta Linus Nordgrenin sekä Christoffer Anderssonin nimellisellä ykköskentällä on vielä rutkasti varaa parantaa. Tolppien välissä Jonathan Edling on maailman paras kassari ja varsin mukava tukipilari puolustuksen takana.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön FC Helsingborg (@fc_helsingborg) jakama julkaisu


Hagunda on pyristellyt viime otteluissa komeasti mutta myös otteluohjelma on ollut suotuisa. Helsingborg on joukkueena valovuoden edellä eikä liiemmin ole näitä otteluita tyrinyt. Viimeksi kaksikon kohdatessa Helsingborg löylytti pienempäänsä lukemin 10-1. Vieraiden vähintään neljän maalin voitto on miltei selviö ja Galaksinon tykkikertoimeen on mukava iskeä maxit sisään!

Näin teet tällä vedolla 46,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Helsingborgin ylikävelylle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Helsingborg -3,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.