Ruotsin Superliiga la 04.03. klo 15:00

Hagunda - Thorengruppen

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pelkkä motivaatioetu ei nyt riitä – Thorengruppen naulaa kotijoukkueen arkun kiinni!

Superliigan lauantai kierros tarjoilee mahtavaa pelattavaa, kun lähes pakkovoiton edessä oleva Hagunda iskee kyntensä IFU Areenalla vihdoin tasonsa löytäneen Thorengruppenin kurkkuun. Motivaatiotekijöille on laskettu aivan liikaa painoarvoa, eikä tässä kotijoukkuetta saa mitenkään leivottua suosikiksi.

Hagunda on vahvasti matkalla sarjaporrasta alaspäin. Paikka auringossa on kahden pisteen päässä, mutta sarjataulukossa kaksi pistettä edellä majaileva Dalen napannee vielä päätöskierroksella täyden potin sarja-jumbo Gävlen kustannuksella. HIF sen sijaan kohtaa grande finalessa sarjakärki Falunin, jolta pisteitä ei liiemmin tarvitse budjetoida.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Thorengruppenin juna on viime vuoden tapaan löytänyt jälleen loppukaudesta raiteilleen, mutta kausi päättyy silti vuoren varmasti runkosarjaan. Viiden ottelun kuntopuntarissa TTG liihottaa kolmannella sijalla ja viimeksi saalistettu hurmoksellinen derby-voitto Uumajan paikallisesta antaa komeasti buustia vielä loppurutistukseen.


Thoren oli kauden alun rankingissa valovuoden edellä Hagundaa mutta mollivoittoinen kausi tuntuu bookkereiden arvioissa vieläkin ronskilla kädellä. Motivaatio kääntää vaakakuppia kotijoukkueelle, mutta paineettomasti operoiva pohjoisen puhuri on tällä hetkellä yksi sarjan parhaista joukkueista. Betstron tajuton markkinatoppi vierasvoitolle ansaitsee maxit osakseen!

Ensti talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.