pe 24.05. klo 18:00

Haka - AC Oulu

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oulu ei ole kelvoton porukka! Joko nousu alkaa kohti keskikastia Valkeakoskella?

Veikkausliigassa seitsemän ottelun voitottomalla putkella kautensa avannut AC Oulu vierailee perjantaina FC Hakan luona Tehtaan kentällä. Haka on kuudentena ja Andy Smithin suojateilla on voitettujen otteluiden sarakkeessa jo kolme täyttä pistepottia. Vahvasti esiintynyt kotijoukkue lähteekin matsiin suosikkina.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten pääset painamaan Oulun puolesta vedon ilman riskiä!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Rauno Ojasen luotsaamalla Oululla on seitsemän pistettä Hakaa vähemmän, mutta ei joukkueiden välinen tasoero kuitenkaan aivan näin iso ole. Oulu on ollut tilastojen valossa epäonnekas ja ensimmäinen voitto on vain ajan kysymys. Alla on nyt peräkkäiset kotitasurit Gnistania ja IFK Mariehamnia vastaan ja molemmissa otteluissa Oulu on ollut niskan päällä.

AC Oulu

@ACOulu
HUOMENNA PELATAAN VEIKKAUSLIIGAA!

HANKI RUUTU+ JA NAUTI AC OULUN VIERASMATSEISTA KOTISOHVALLA!

Tilaa Ruutu+
ruutu.fi/plus

⚽️FC Haka - AC Oulu
📆Perjantaina 24.5.2024
⏰18.00
📍Ruutu+

#ACOulu
#Oulu
#Laivastonsiniset
#Veikkausliiga
#Ruutu


Hakalta Marko Bacanin on perjantaille kysymysmerkki ja Liam Hughes on varmasti sivussa, mutta muutoin koskelaisilla on paras rosteri jalkeilla. Oululta puuttuu Jowin Radzinski ja Alexander Forsström. Liiban Abdirahman Abadid vaihdettiin loukkaantumisen takia IFK-pelissä ennen puoliaikaa eikä Aleksi Paanastakaan ole hetkeen nähty tositoimissa.

Kerroinasettelu suosii ottelupäivän aattona hieman liikaakin Hakaa, joten Oulu-menestykset maistuvat kupongille. Otetaan betsiksi Oulu +0,5 eli tasapelilläkin päästäisiin maiskuttelemaan osumaa. Ei Oulu ole lähellekään niin huono porukka kuin mitä sarjatilanteesta voisi päätellä. Kenties tällä sesongilla ei europaikoista tapella, mutta nousu ylös pahnan pohjilta alkaa kaiken järjen mukaan ennemmin tai myöhemmin.

Lyö 20€ veto – täysin ilman riskiä!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille 20 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi käteisenä!

Toimi näin:

1. Siirry Winnerzille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto AC Oulu +0,5 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.