Veikkausliiga la 28.05. klo 17:00

Haka - FC Lahti

Tarjoillaanko Ilir Zenelin joukoille taas kylmää kyytiä? Haka on parempi!

FC Lahti konttasi viime viikonloppuna pahasti kotikentällään, kun se sai turskaan AC Oulua vastaan. Molemmat joukkueet pelasivat keskiviikkona Suomen Cupia ja isäntä kaivoi hihasta kovan vierasesityksen ja 2–4-voiton KTP:ta vastaan. Lahdella oli selvästi kevyempi vastustaja, mikä näkyi myös otteissa. Lopulta ryhmä kuitenkin suoritti 6–2-rutiinivoiton Kolmosessa tahkoavaa Haminan Pallo-Kissoja vastaan. Alkukauden otteiden perusteella vierailla on reilusti tekemistä, jos se mielii pisteitä saada Tehtaan kentältä matkaansa.

Hysen Memolla on pelikiellossa ja lisäksi Pyry Lampinen sekä Lassi Järvenpää puuttuvat yhä kokoonpanosta loukkaantumisten takia. Viime viikonloppuna Lahti oli todella hampaaton, kun AC Oulu haki 0–2-vierasvoiton joukkueen kotikentällä. Ilir Zenelin miehistön alkukausi on sujunut pahasti alle odotusten, vaikka kovin korkealla ne eivät edes olleet. Joukkue on päästänyt peräti 15 maalia kahdeksassa matsissa ja onnistunut itse maalinteossa ainoastaan karvan yli maalin ottelukohtaisella keskiarvolla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Haka on ollut pelillisesti selvästi parempi oman ideologiansa toteuttamisessa ja joukkue pystyy pelaamaan todella tiiviisti. Viime viikonloppuna tuli väistämätön tappio HJK:n vieraana, mutta joukkue on ollut tulevaa vastustajaa tehokkaampi. Etenkään kotikentällä Hakaa ei sovi tällaisessa ottelussa aliarvioida. On melko selvää, että isäntä pääsee tässä mukavuusalueelleen. Vieraiden pallollinen pelaaminen ei ole ollut jiirissä, joten virheitä on varmasti luvassa. Onnistuuko isäntä hyödyntmään tonttinsa?

Lee Erwin on ollut yksi kauden onnistuneimpia hankintoja, koskilaisten onneksi. Skottihyökkääjä on viimeistellyt jo viisi täysosumaa, mutta myös 28-vuotiaan Haka-tykin tutkaparina pelaava Stavros Zarokostas on ollut vahva. Suomen Cupin ottelussa KTP:n vieraana kreikkalainen iski kahdesti. Pelivalinnaksi tähän kamppailuun on naulattava kotivoitto (1X2). Haka on vakuuttanut Uhmapelaajat alkukauden otteillaan ja tässä kamppailussa sille on tarjolla kerroin, jota ei voi sivuuttaa. Vieraiden olisi edes pisteen eteen onnistuttava huomattavasti totuttua paremmin.

10 euroa pelirahaa