Veikkausliiga pe 22.04. klo 18:00

Haka - HIFK

Piristääkö Mixu Paatelainen karmealla tavalla aloittanutta HIFK:ta? Vastassa saattaa olla liian suuri haaste

HIFK:n vaihtoalueella debytoi tuore päävalmentaja, kun joukkue astelee Tehtaan kentälle hyvin kautensa aloittaneen Hakan vieraaksi. Nähtäväksi jää, millainen HIFK:n tulikaste uuden luotsin alaisuudessa on, mutta paljoa kehnommin ei enää voi esiintyä. Joukkue on kerännyt kolmessa ottelussa vaivaisen pisteen ja se on sarjassa jaetulla viimeisellä sijalla – omissa on kolissut kuudesti, vaikka ryhmällä on yksi sarjan parhaista maalivahdeista.

Beto on ollut HIFK:n maalilla ainoa valopilkku kauden kolmessa ensimmäisessä ottelussa. Pitkälti entisen Portugalin maajoukkueen sekä Sevillan torjujan ansiosta helsinkiläisten verkossa on soinut ”ainoastaan” kuusi kertaa. Joukkueen pelaaminen on surkeaa ja valmennusryhmä on lähtenyt uuteen uskoon. Nyt puikoissa on ensimmäistä kertaa Mixu Paatelainen, joka muistetaan niin hyvässä kuin pahassa esimerkiksi Huuhkajien vaihtoalueelta.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Helsinkiläiset saavat varmasti Paatelaisen mukana toimivamman pelisapluunan – paljoa kehnommin ei voi enää suorittaa. Edellisessä matsissa FC Lahti pyyhki Bolt Arenan kotijoukkueella lattiaa maalein 0–3. Haka on aloittanut kautensa vahvasti ja tehokkaasti – oikeastaan se on ollut pitkälti vieraiden vastakohta. Hitaahkolla HIFK:n puolustuksella pitänee kiirettä, kun se yrittää tukkia esimerkiksi jo kolme maalia yhtä monessa ottelussa upottaneen skottihyökkääjän Lee Erwinin Haka-hyökkäyksessä luomaa uhkaa.

Isäntä on ansaitusti selvä ennakkosuosikki ja olisi pieni ihme, jos Paatelainen saisi merkittävän pelillisen muutoksen aikaiseksi näin lyhyessä ajassa. Mies on ehtinyt vetää tähtipaidoille yhdet harjoitukset. Sen lisäksi, että HIFK on ollut todella heikko omissa, on se ollut myös tehoton ja luonut auttamatta liian vähän tilanteita. Jos suunta ei pian muutu, jymähtää helsinkiläisseura tyystin sarjan hännille. Pelivalinnaksi on haisteltava kotivoittoa nollapelillä.

10 euroa pelirahaa