to 10.06. klo 18:30

Haka - HJK

Kauden ensimmäinen klassikko! Onko HJK seuraava välipala Hakalle?

Valkeakoskella pelataan torstaina kauden ensimmäinen klassikko-ottelu, johon lähtökohdat ovat sangen kiinnostavat. HJK on sarjassa piikkipaikalla, kun se on napsinut neljä voittoa peräkkäin. Haka on tosin niin ikään kunnostautunut voitokkaasti viime aikoina kaatamalla Maarianhaminan IFK:n sekä KuPSin. Erityisesti vierasvoitto Kuopiossa on kova suoritus sarjan häntäpäähän povatulta ryhmältä.

Tehtaan kentällä sää on perjantaina otollinen jalkapalloilulle, kun Haka ja HJK pistäytyvät kentällä ensimmäistä kertaa maaottelutauon jälkeen. HJK on tiettävästi päässyt harjoittelemaan lähes täydellä miehistöllään, vaikka EM-kisoissa mukana oleva Daniel O’Shaughnessy ei tietenkään ole joukkueen vahvuudessa.

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT

Hakan kokoonpanosta puuttuvat Luiyi de Lucas, Jesse Huhtala sekä Ndukaku Alison. Erityisesti topparin de Lucasin puuttumista voi pitää merkittävänä poissaolona, sillä mies on yksi tärkeistä pelaajista hiljattaisten kovien tulosten takana. Hakan penkiltä löytyy kuitenkin tarpeeksi syvyyttä ja joukkue lähtenee kaikesta huolimatta klassikkoon vahvalla itseluottamuksella.

Vedonlyönnillisesti tarkasteltuna HJK on turhankin ylivoimainen ennakkosuosikki, sillä Haka on osoittanut olevansa yllätysvalmis. Tapahtumia on odotettavissa, minkä vuoksi runsasmaalisuus kiinnostaa. Haka on saanut viime aikoina onnistumisia vastaiskuista, joita voi tänään jälleen olla tarjolla – HJK puolestaan pysynee jälleen kerran enemmän kiinni pelivälineessä. Valinta klassikkoon on tällä kertaa vähintään neljä (yli 3,5) maalia.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %