ma 24.04. klo 18:00

Haka - Honka

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hongan juna nytkähti liikkeelle Kuopiossa! Saadaanko juhlille jatkoa maanantaina Valkeakoskella?

Maanantaina pelataan Veikkausliigassa yksi matsi, kun Vesa Vasaran luotsaama Honka kohtaa Valkeakoskella Hakan. Isännillä on kahden pelatun pelin jälkeen kasassa kotona raavittu piste viime kierroksen AC Oulu-ottelusta. Hongalla on jo peli enemmän plakkarissa, kun viikolla kepitettiin KuPS vieraskentällä Otso Koskisen osumalla.

Hongan kaksi ensimmäistä peliä tuottivat vierastappion HJK:n käsittelyssä ja tämän jälkeen pelattiin ”kotona” Myyrmäessä SJK:ta vastaan maaliton tasapeli. Vasaran suojatit ovat jo pelanneet varsin kelvollista futista, mutta Rosenborgiin karanneen Agon Sadikun korvaaminen tuottaa pientä tuskaa tässä vaiheessa. Juan Alegría avasi Kuopiossa, mutta Koskinen vaikuttaa lyhyellä otannalla toistaiseksi paremmalta vaihtoehdolta piikkiin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

FC Honka Miehet

@FCHonkaMiehet
Maanantaina matkataan Valkeakoskelle! Haka vs Honka Tehtaan kentällä klo 18.00 alkaen!

Lue ennakko ➡️ esporthonka.com/honka-matkaa-m…

📸: Juhani Järvenpää

#MeOllaanHonka #Veikkausliiga


Hakakin joutui siirtomarkkinoilla toteamaan Veikkausliigan matalan vetovoiman, kun viime kauden paras pelaaja Lee Erwin jatkoi matkaansa Libanoniin. Siitä huolimatta valkeakoskelaiset ovat venyttäneet vastustajan verkkoja jo niin SJK:ta kuin AC Ouluakin vastaan. Harmillisesti omissa on kolissut jo neljästi.

Kokoonpanotilanteissa ei pitäisi olla kovinkaan paljon uutta tai mullistavaa. Vigori Gbe ei taida olla isänniltä vielä pelikunnossa. Peli näyttää vahvasti Hongan pallonhallinnalta ja Haka pääsee siten käyttämään ykkösasettaan eli vastaiskupelaamista. Honka oli viikolla Kuopiossa erittäin hyvä ja nytkin voisi isompaa suosikin viittaa sovitella espoolaisten harteille. Otetaan pikkunapsu Honkaa peleille!