Veikkausliiga ma 24.04. klo 18:00

Haka - Honka

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hongan juna nytkähti liikkeelle Kuopiossa! Saadaanko juhlille jatkoa maanantaina Valkeakoskella?

Maanantaina pelataan Veikkausliigassa yksi matsi, kun Vesa Vasaran luotsaama Honka kohtaa Valkeakoskella Hakan. Isännillä on kahden pelatun pelin jälkeen kasassa kotona raavittu piste viime kierroksen AC Oulu-ottelusta. Hongalla on jo peli enemmän plakkarissa, kun viikolla kepitettiin KuPS vieraskentällä Otso Koskisen osumalla.

Hongan kaksi ensimmäistä peliä tuottivat vierastappion HJK:n käsittelyssä ja tämän jälkeen pelattiin ”kotona” Myyrmäessä SJK:ta vastaan maaliton tasapeli. Vasaran suojatit ovat jo pelanneet varsin kelvollista futista, mutta Rosenborgiin karanneen Agon Sadikun korvaaminen tuottaa pientä tuskaa tässä vaiheessa. Juan Alegría avasi Kuopiossa, mutta Koskinen vaikuttaa lyhyellä otannalla toistaiseksi paremmalta vaihtoehdolta piikkiin.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Esport Honka

@EsportHonka
Maanantaina matkataan Valkeakoskelle! Haka vs Honka Tehtaan kentällä klo 18.00 alkaen!

Lue ennakko ➡️ esporthonka.com/honka-matkaa-m…

📸: Juhani Järvenpää

#MeOllaanHonka #Veikkausliiga


Hakakin joutui siirtomarkkinoilla toteamaan Veikkausliigan matalan vetovoiman, kun viime kauden paras pelaaja Lee Erwin jatkoi matkaansa Libanoniin. Siitä huolimatta valkeakoskelaiset ovat venyttäneet vastustajan verkkoja jo niin SJK:ta kuin AC Ouluakin vastaan. Harmillisesti omissa on kolissut jo neljästi.

Kokoonpanotilanteissa ei pitäisi olla kovinkaan paljon uutta tai mullistavaa. Vigori Gbe ei taida olla isänniltä vielä pelikunnossa. Peli näyttää vahvasti Hongan pallonhallinnalta ja Haka pääsee siten käyttämään ykkösasettaan eli vastaiskupelaamista. Honka oli viikolla Kuopiossa erittäin hyvä ja nytkin voisi isompaa suosikin viittaa sovitella espoolaisten harteille. Otetaan pikkunapsu Honkaa peleille!