Veikkausliiga la 18.06. klo 15:00

Haka - Maarianhaminan IFK

Haka saa hyökätä reilusti ja tuoreella jalalla, mutta se avaa saumoja myös vieraille

Molemmat joukkueet palasivat maaottelutauolta kunnolla periaatteessa jo aiemmin tällä viikolla, kun pelattiin Suomen Cupia. Maarianhaminan IFK putosi jatkosta HIFK:ta vastaan pelaamassaan kotiottelussa pilkkukisan jälkeen ja Haka puolestaan haki niukan vierasvoiton Hämeenlinnassa HJS:n vieraana. Isäntä on pelannut Veikkausliigan merkeissä vahvemman alkukauden ja se lähtee myös selvähkönä suosikkina tulevaan kamppailuun – pitkä pelitauko tuo kuitenkin oman mausteensa koitokseen.

Kaiken järjen mukaan kumpikin ryhmä on saanut levättyä hyvin, mutta parisen viikkoa kestänyt ottelutauko tuo mukanaan omat haasteensa ensimmäisiin matsiehin. Vierailija lämmitteli Suomen Cupin merkeissä maanantaina ja isäntä puolestaan tiistaina, mutta molemmilla ryhmillä oli kehissä niin sanottu cup-miehistö eli hieman pääsarjakokoonpanosta kevyempi ryhmitys. Lauantaina pelattava kamppailu on ensimmäinen kova matsi pitkään aikaan ja se ei voi olla näkymättä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Isäntä on ollut alkukaudella vahvempi etenkin viimeistelyssä. Joukkue on tehnyt tuplasti osumia MIFK:hon verrattuna. Toisaalta maarianhaminalaisten sesonki alkoi erittäinkin lupaavasti, mutta sen otteet hyytyivät pahasti ennen taukoa. On hyvin mahdollista, että joukkue on saanut tauolla reilusti energiaa ja löytää uuden vaihteen. Sillä on edelleen omat vahvuutensa kääntöpelaamisessa ja niiden kautta myös Haka-puolustus voi joutua antautumaan.

Alakerrassa vierailija saa puolestaan olla todella tarkkana. Teemu Tainion miehistön hankinnat onnistuivat tälle kaudelle erinomaisesti ja jo viisi kaappia paukuttanut Lee Erwin muodostaa Stavros Zarokostasin kanssa sangen vaarallisen hyökkääjäkaksikon. Toki ei pidä unohtaa Logan Rodgersonia. Uusiseelantilainen oli maajoukkueensa matkassa päättyneellä tauolla, mutta pari Veikkausliiga-maalia pyssyttäneen hyökkääjän pitäisi olla jo nyt pelikunnossa seurajoukkueensa vahvuudessa.

Isäntä on ehkä ansaittu suosikki, mutta kuten sanottu kummankaan pelituntuma ei varmasti ole paras mahdollinen. Isäntien aseet yläkerrassa ovat vahvemmat ja tulevassa kamppailussa se myös pääsee hyökkäämään kylläisyyteen asti, mikä voi avata hyviä mahdollisuuksia myös maarianhaminalaisille. Pelivalinnaksi otetaan, että molemmat ryhmät onnistuvat maalinteossa. Iske kohteeseen kiinni ja avaa pelitili Sportazalle tästä – samalla saat 100% ensitalletusbonuksen ja kannattaapa samalla tutustua myös muihin etuihin. Niitä on tarjolla mukavasti tällä uudella vedonvälittäjällä!

10 euroa pelirahaa