pe 07.06. klo 18:00

FC Haka - IFK Mariehamn

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Sarjataulukkobetsarit eivät löydä tästä matsista pelattavaa – me löydämme!

Veikkausliiga näytti jo jakautuvan kahteen kuuden joukkueen blokkiin. Nyt kuuden sakkiin alkaa ilmoittautua lisää joukkueita. IFK Mariehamn on vaivihkaa hivuttautunut sarjataulukossa seitsemänneksi, vaikka sillä on vähemmän otteluita vyöllään kuin useimmilla joukkueilla. Saarelaisia perjantaina isännöivä Hakakin on enää kahden pisteen päässä. Nyt ovatkin hyvät neuvot kalliita Tehtaan kentällä.

NUBET – riskitön veto ja loistava tarjonta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Hakalla tulokset ovat menossa alaspäin kuin lehmän häntä. Alkukaudella joukkue saikin liikaa pisteitä esityksiin nähden. Viime otteluissa Hakan puolustusta ollaan viety kuin litran mittaa. Vastustajan hyökätessä koskilaisten puolustus menee aivan liian usein jonkinlaiseen paniikkiin. Päävalmentaja Andy Smith tuntuu Valkeakoskella pidetyltä hahmolta, mutta jos pelillinen alamäki jatkuu, voi rakkauteen tulla ryppyjä. Poissaolijoista etenkin Liam Hughes olisi hienoa nähdä maalilla.

IFK Mariehamn tuntuu parantavan peliään koko ajan. Moni varmasti yllättyi saarelaisten ryöstöstä Seinäjoella – SJK taipui kotonaan lukemin 0-2. Kokenut toppari Pedro Machado on puolustuksen eleetön selkäranka. Toki koko takalinja puolusti kollektiivisesti todella hienosti. Etenkin IFK:n vastaiskut olivat Seinäjoella vaarallisia. Toisen puoliajan maalien jälkeen joukkue vetäytyi kuoreensa, ja keskittyi pitämään SJK:n hyökkäykset vaarattomina.

IFK Mariehamn on viime aikoina näyttänyt joukkueista paremmalta. Hakaa pidetään selkeänä suosikkina – kenties sarjataulukon perusteella, mikä ei ole koko totuus. Suhteellisen alas painettuihin kertoimiin tekee mieli tehdä vastapeliä. IFK:n mahdollisuudet saada pelistä pisteitä mukanaan ovat paremmat, mitä kertoimista voisi päätellä. Siis vierasmenestystä kuitille ja tili auki Nubetille!

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto RoPS +1.5 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.