UHMAPELAAJAT la 12.02. klo 15:00

Haka - Ilves

Pirkanmaan herruus ratkotaan Liigacupissa!

Ilves ja Haka ottavat yhteen Liigacupissa lauantaina. Ottelu on Hakan kotipeli, mutta se pelataan Tampereella Pirkkahallissa. Ilves vasta aloittaa urakkansa, kun Haka puolestaan kerkesi pelaamaan viikolla tasapelin Hongan vieraana. Ilveksessä ei salailla sitä, että kilpailullisten pelien alkaminen on joukkueelle suuresti mieleen.

Ilves on pelannut sydäntalven aikana muutamia harjoituspelejä, joista viimeisen hävisi FC Lahdelle lukemin 4-3. Talven aikana pelaajistossa on tapahtunut hieman vaihtuvuutta, kuten kuuluukin. Beerschotista hankittu Jorn Vancamp on todella mielenkiintoinen hankinta, ja miehellä on kapasiteettia vaikka mihin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

FC Haka hävisi Ilvekselle viime kaudella kaikki kolme ottelua, joten koskilaiset ovat revanssimielellä liikenteessä. Honka-tasuri ei ollut pelillisesti mitenkään silmiä hivelevä, mutta poissaoloilla on tähän varmasti oma osansa. Poissa on edelleen reilu kourallinen pelaajia, joten Hakan pelaajatilanne on tällä hetkellä huonompi kuin Ilveksellä.

Vedoissa ollaan Ilveksen kelkassa. Haka ei vielä vakuuta, ja Ilveksellä on potentiaalia enempään. Pirkkahallikin on ”vierasjoukkueelle” tutumpi ympäristö kuin Hakalle. Monessa paikassa kerroin on rommannut alas, mutta 22Bet sinnittelee vielä – siispä tarjous on syytä käyttää hyväksi. Liigacupit ovat kuitenkin korkean riskin ja matalan panostason pelejä, joten näillä mennään tälläkin kertaa.

10 euroa pelirahaa