Veikkausliiga ke 07.06. klo 18:00

Haka - Ilves

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viekö Ilves Pirkanmaan herruuden? Koppaa tupsukorvien avulla 25€ ilmaisveto!

Keskiviikkona päästään naatiskelemaan Veikkausliigassa Pirkanmaan derbystä, kun heikosti kautensa aloittaneet Haka ja Ilves kohtaavat Tehtaan kentällä. Joukkueet ovat tällä hetkellä oikeastaan kulkemassa vastakkaisiin suuntiin, kun isännät ovat tarraamassa pian tiukasti kiinni sarjan huonoimman joukkueen tittelistä ja Ilveksellä on puolestaan alla nyt muutama hyvä peli.

Ilveksen otteissa saatiin aikaan selkeää kohennusta heti, kun Toni Kallio siirtyi käyttämään 4-4-2-muodostelmaa. Doni Arifi on etenkin ollut keskisektorilla mies paikallaan ja tupsukorvien hyökkäyspelaaminen on mennyt harppauksin eteenpäin. Omassa päässä on luudittu toki jo kelvollisesti ennen tätä muutostakin.


Hakan puolustuspelaaminen on sen sijaan ollut paikoitellen karmaisevaa katsottavaa. Vaikka KuPSia vastaan ei viikonloppuna vastustajille siunaantunut montaa hyvää maalipaikkaa, jouduttiin palloa silti kaivamaan omasta verkosta kolmeen otteeseen. Isossa kuvassa Teemu Tainion ryhmä on kuitenkin xG:nkin valossa luutinut kelvottomasti omalla alueella, joten huoli on iso.

Lapulle päästään ottamaan keskiviikon koitokseen juuri Ilvestä. Panoksen puolesta on syytä pysyä henkseleissä, sillä valueta nyt ei aivan valtavasti sentään ole. Ilves on parempi joukkue ja vireystilakin vaikuttaa viimein löytyvän, joten vierasmenestys on mielekäs peli-idea. Sivussa vierailta on vain Djair Parfitt-Williams.

Tienaa 25€ ilmaisveto!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ 1X2 Ilvekselle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 Ilves” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 67,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.