UHMAPELAAJAT la 12.03. klo 17:15

Haka - FC Inter

Haka ei helpolla häviä!

Jostain kumman syystä Tehtaan kenttää ei Liigacupin välierän vuoksi lämmitetä, joten Haka isännöi FC Interiä Tampereella Pirkkahallissa. Pirkkahalli on toki koskilaisille tuttu toimintaympäristö, mutta suurimman terän se kotiedusta silti syö – ja mikäpä olisi ollut seurata matsia kirkkaassa kevätauringossa?

Hakan alkuvuosi on ollut sanalla sanoen hyvä. Joukkue on välttänyt tappiot, ja pelaamisessa on ollut huomattavissa tasainen kehitys. Joukkuetta on täksi kaudeksi vahvistettu tajukkaasti, ja Ilvestä vastaan lisäajan osumalla otettu puolivälierän voitto toimii vakuutena sille, että joukkue on henkisestikin vahvoilla. Teemu Tainio on tehnyt oikein mallikasta duunia!

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Omassa puolivälierässään Inter pääsi tasaisella avausjaksolla pilkulta KuPSia vastaan tasoihin. Kupsin koutsi Simo Valakari ei tainnut tuomiosta tykätä, sillä tauolla mies sai punaisen kortin, eikä ollut enää tervetullut kentän laidalle. Tästä sekaantuneet kuopiolaiset olivat toisen osapuolen vastaanottava osapuoli, ja Benjamin Källman tuuttasi itselleen knallin. Liigacup on ollut Interille kaksijakoinen, mutta potentiaaliahan porukalla on.

Interiä voi pitää ottelussa pienenä suosikkina, mutta vedot menevät Hakalle – tasurivarmistus lienee paikallaan. Haka ei helpolla tätä matsia häviä.

10 euroa pelirahaa