la 08.07. klo 17:00

Haka - Inter

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hurjat maalijuhlat luvassa Tehtiksellä? Hakan alakerta vuotaa yhä kuin seula!

Rumat turpasaunat viime kierroksella Veikkausliigassa kokeneet Haka ja Inter yrittävät kaapia balsamia haavoilleen lauantaina Valkeakoskella. Sarjataulukossa Teemu Tainion luotsaama kotijoukkue on Interiä pahemmassa tilanteessa, kun jumbosijaan on vain pari vaivaista pistettä matkaa. Interillä on yhä rästejä pelaamatta ja sijoitus on jo ilman niitäkin ylemmässä kuusikossa.

*Katso vihjeen lopusta, miten voit lunastaa jopa 30 egen ilmaisvedon!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kokoonpanotilanteissa on vielä hieman muuttujia, mutta tässä vaiheessa on selvää ainakin, että Juho Hyvärinen on Interiltä pelikiellossa. Juuso Hämäläinen ei pelannut viikko sitten ja pelikunto on hieman hämärän peitossa. Sama koskee oikeastaan myös Hakan Niklas Fribergiä, joten mahdollisesti molemmilta on alakerrasta avauksen väkeä sivussa.


On pakko mainita ottelun lähtökohtia punnittaessa Hakan surkea rekordi alakerrassa – omiin on mennyt tässä vaiheessa kautta kirkkaasti eniten Veikkausliigassa. Inter on ollut hyökkäyspäässä tällä sesongilla hyvä, joten vaikealta näyttää kotijoukkueella ainakin nollapelin pitämisen kanssa. Niin Hakalla kuin Interillä on nähty tällä kaudella keskimäärin 2,9 maalia ottelua kohden, joten sarjan suurimaalisimpia joukkueita nämä kaksi ilman muuta ovat.

Pidemmittä puheitta lähdetään lauantainakin over-betsin kelkkaan ja nyt kävi jopa niin kivasti, että kerroin riittää vieläpä miehekkään kokoiseen panokseen. Tuskin tässä mitään vähämaalista nyhjäystä joudutaan todistamaan, joten lapulle over 2,5 ja lunastuspuuhiin!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yli 2,5 maalia” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.